PS4 DualShock 4 V2 kontroler crni

Playstation 4


59,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: PS4 DS4 V2 Black

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Novi redizajnirani bežični kontroler za PS4 (DualShock 4) omogućuje svjetlu prednjeg svjetlosnog senzora da se prikazuje na touch pad-u, što čini novu svjetlosnu liniju u istoj boji kao i na prednjem svjetlosnom senzoru. To daje igračima vizualne informacije, poput one kojeg lika kontroliraju ili npr. zdravstveno stanje njihovog lika, te omogućuje intuitivnije igranje.

Osim toga, novi DualShock 4 podržava USB komunikaciju pored standardno dostupne Bluethooth veze, omogućujući korisnicima da imaju kontrolu i preko USB kabela.

Glavne značajke:

 • Ergonomski dizajn – budite u kontroli s elegantnim, super udobnim dizajnom, dok vrlo osjetljive analogne palice i gumbi pružaju veću preciznost tijekom igranja.
 • SHARE gumb – koristite Share gumb kako bi uploadali svoje gameplay video ili slike na društvenim mrežama. Streamajte live gameplay putem Twitch-a, YouTube-a i Dailymotion-a ili uredite snimljeni gameplay i podijelite ga na Facebooku i Twitteru. Također možete pozvati online prijatelje da igraju vaše igre s vama, čak i ako ih ne posjeduju, sa Share Play funkcijom
 • Touch Pad – navodite, gestikulirajte i crtajte sa osjetljivim Touch pad-om, sada redizajniranim tako da možete vidjeti boju svjetlosnog senzora da gornje strane dok igrate
 • Light Bar – integrirani svjetlosni senzor može emitirati različite boje kako bi presonalizirali vaše iskustvo i dodali novu dimenziju igrama. On također pomaže PlayStation®Camera-i da prati poziciju vašeg kontrolera,  omogućujući vam time da komunicirate sa vašom virtualnom okolinom tijekom korištenja PlayStation®VR-a
 • Ugrađeni zvučnik i ulaz za stereo slušalice – uživajte u dodatnim zvučnim efektima ravno iz kontrolera, te razgovarajte s online prijateljima preko slušalica, kao što je stereo headset uključen u standardnom pakiranju PS4 konzole.
 • Vibration Feedback – doživite akciju još dublje kako se kontrolor trese i podrhtava u vašim rukama, zahvaljujući intuitivnim vibrirajućim motorima.
 • Remote Play – streamajte vaše PS4 igre na Windows PC ili Mac, kako bi mogli nastaviti igranje čak i kada ste udaljeni od TV-a. DualShock 4 USB bežični adapter čini Remote Play na računalu čak i boljim, omogućujući vam da igrate bežično.
 • Personalizirane kontrole – pripremite vaš DualShock®4 bežični kontroler na način koji se vam sviđa. Podesite glasnoću zvučnika, onemogućite vibracije, te podesite jačinu svjetlosnog senzora radi štednje baterije. Također možete odabrati želite li prijenost podataka putem Bluetooth® ili spajanjem USB kabela na PS4 konzolu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke