Akcija!

PS4 Pro 1 TB Fortnite komplet + dodatni kontroler + Fortnite Voucher

Playstation 4


3.699,00 kn 2.899,00 kn

Na stanju

SKU: PS4 P 1000 FT+DS4 FT2019

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Vrhunske cijene

Opis

PS4 Pro je high-end verzija PS4 konzole koja je sposobna za isporuku 4K grafike, HDR podršku, glađih i stabilnijih FPS-ova (sličica u sekundi), te 4K video streaming.
Važno je napomenuti da PS4 Pro nije nova generacija konzola. Ona neće učiniti vaše trenutne PS4 igre zastarjelima, te neće podijeliti PS4 bazu igrača. PS4 Pro i standardna PS4 konzola članovi su iste obitelji, oba sustava su u potpunosti kompatibilana sa svim prošlim, sadašnjim i budućim PS4 naslovima, uključujući i PlayStation VR. Sve PS4 igre su PS4 Pro igre i obratno.

Paket sadrži:

 • Sustav PS4™ Pro 1 TB/1000 GB (CUH-7216B) “Jet Black”
 • DUALSHOCK®4 V2 bežični kontroler (x2)
 • Mono headset za voice chat
 • HDMI 2.0 kabel (2m)
 • Kabel za napajanje (1.5m)
 • Micro-USB kabel za napajanje kontrolera
 • Epic Neo Versa Outfit – dostupno samo u Battle Royale i Creative Mode (download)
 • Epic Neo Phrenzy Back Bling – dostupno samo u Battle Royale i Creative Mode (download)
 • 2.000 V-Bucks – in-game valuta za kupovinu Fortnite sadržaja (download)

Digitalni Fortnite sadržaj u obliku Fortnite vouchera za download sa PS Store-a uz dodatni kontroler:

 • Epic Neo Versa Outfit (samo dostupno u Battle Royale i Creative Mode)
 • Epic Neo Phrenzy Back Bling (samo dostupno u Battle Royale i Creative Mode)
 • 500 V-Bucks

Kakva je razlika između standardnog PS4 i PS4 Pro?

PS4 Pro je snažniji od standardnog PS4 modela. Napredni grafički procesor sadrži mnoge značajke iz AMD-ove najnovije “Polaris” arhitekture, kao i neke potpuno prilagođene hardverske inovacije, te je znatno moćniji od GPU-a u standardnoj PS4 konzoli.
Sve u svemu, ovo povećanje procesorske snage omogućava programerima da postižu kvalitetnija vizualno-prezentacijska rješenja za PS4 Pro vlasnike, uključujući i glatke ili više stabilnije FPS-ove, podršku za 4K renderiranje, napredne grafičke mogućnosti i još mnogo toga.

HDR – što je to i podržava li to PS4 Pro?

High Dynamic Range ili HDR, je standard prikaza uz usponu koji omogućuje masovno povećanje dubine boje i veći kontrast u odnosu na Standard Dynamic Range – starije specifikacije koje trenutno nude tradicionalni HDTV. Općenito, HDR-omogućen sadržaj reproduciran na HDR-kompatibilnom TV proizvodi osjetno puniju, bogatiju sliku, to je bliže onome što ljudsko oko prirodno vidi. To znači mnogo dublje razine crne boje koje zadržavaju finije, detaljnije, svjetlije, više blistavije tonove i mnogo širi spektar boja nego što je to moguće na starijoj HDTV tehnologiji.
PS4 Pro je u potpunosti kompatibilan s HDR10 specifikacijama prilikom izlaska. HDR10 je široko podržan HDR format prihvaćen od velikih tvrtki.

Koje prednosti PS4 Pro pruža kada se igra na HDTV?

PS4 Pro nudi prednosti čak i ako igrate na HDTV koji nije 4K. Ovisno o tome kako je developer odlučio iskoristiti povećanu snagu obrade, igre s PS4 Pro podrškom su u mogućnosti renderirati više ili dosljednije FPS-ove, povećane detalje modela likova i okoliša, poboljšanu vizualnu kvalitetu i druga srodna vizualna poboljšanja. Dodatno, PS4 igre koje se ne renderiraju u nativnih 1080p (maksimalna kvaliteta za HD televizore) na standardnom PS4 mogu biti povišena za renderiranje pri punih nativnih 1080p na HDTV.

Zahtjeva li PS4 Pro 4K TV?

Ne, PS4 Pro može prikazati mnogo veće rezolucije od standardne PS4 konzole kada koristite 4K TV. Ali, ako imate HDTV (720p, 1080i, 1080p), PS4 Pro i dalje može poboljšati vaše iskustvo igranja.

Hoće li PS4 Pro vlasnici imati prednost u performansama u online igrama kada se natječu protiv igrača na standardnom PS4?

Generalno ne, testiranja i balansirana su do svakog developera igre, iako PS4 Pro moćniji hardver može isporučiti glađe ili više stabilnije FPS-ove u podržanim naslovima, developeri imaju mnoge alate i procese koje mogu koristiti kako bi se spriječile neravnoteže.

4K sadržaji

4K streaming aplikacije Netflix i YouTube su dostupne na PS4 Pro konzoli. Kada je riječ o fizičkim Ultra 4K Blu-ray diskovima, nažalost oni neće biti podržani na PS4 Pro konzoli. No, Blu-ray Disc Player aplikacija će podržavati visoko kvalitetni upscaling DVD i Blu-ray Disc sadržaja.

PS4 Pro i PlayStation VR

PS4 Pro u potpunosti podržava PlayStation VR baš kao i standardni PS4. Važno je napomenuti da Playstationa VR integrirani zaslon maksimalno doseže 1920 x 1080; te ne podržava 4K izlaz. Također, PS VR headset ne podržava HDR značajke.
S tim rečeno, PS4 Pro procesorska snaga će dati VR developerima sposobnosti kako bi se poboljšala njihova iskustva s višom kvalitetom grafike, glađim ili više stabilnijim FPS-ovima te vizualnim poboljšanjima u podržanim igrama. Developeri mogu odabrati dodavanje PS4 Pro značajki za PS VR igre nakon izlaska putem besplatnog ažuriranja.

Poboljšani DualShock 4 kontroler

Najnovija verzija DualShock 4 kontrolera (tzv. V2) je uključena u PS4 Pro pakiranju, kao i uz novu standardnu PS4 Slim konzolu. Novi DualShock 4 omogućuje da se svjetlo svjetlo svjetlosnog djela (light bar) emitira na touch padu, što čini novu svjetlosnu liniju koja svijetli u istoj boji kao i light bar. On također podržava USB komunikaciju pored Bluetooth komunikacije. Postojeći DualShock 4 kontroleri, još od samog izlaska PS4 konzole su u potpunosti podržani na PS4 Pro; ažurirani DualShock 4 kontroler će, pak, biti u potpunosti podržan od strane svakog PS4 modela.

Osim boljih performansi igara, 4K TV značajki i podrške za 4K video streaming, ima li PS4 Pro druge pogodnosti?

PS4 Pro standardno dolazi s 1TB HDD, bržim Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac) i trećim USB 3.1 Gen.1 priključkom na stražnjoj strani uređaja. Od PS4 Pro moćnijeg hardvera također će koristi imati i PlayStation VR igre, streaming značajke kao što su Share Play i Remote Play će također biti poboljšane, te će omogućiti veću izlaznu rezoluciju za medije snimljene pomoću gumba Share.
U većini drugih načina, PS4 Pro će biti vrlo sličan standardnom PS4. To uključuje korisničko sučelje i funkcionalnost.

Hoće li biti kakvih promjena u Remote Play ili Share Play sa PS4 Pro?

PS4 Pro povećana snaga obrade može ponuditi značajne streaming prednosti, ako je vaša internet brzina dovoljno visoka. Remote Play korisnici na PC, Mac ili Xperia će biti u mogućnosti streamati gameplay s PS4 Pro sustava do 1080p. Share Play korisnici na standardnom PS4 ili PS4 Pro će također biti u mogućnosti streamati gameplay s PS4 Pro sustava do 1080p.
S oboje, Remote Play i Share Play, PS4 Pro prilagodljiva streaming tehnologija će pokušati optimizirati streaming kvalitetu kako bi maksimalno iskoristila dostupnu internet brzinu. Za najbolji doživljaj preporuča se 15Mbps ili veću brzina, te da se koristi žičanu mrežna veza (ne Wi-Fi) kad god je to moguće.

Hoće li Share gumb uhvatiti veću kvalitetu sadržaja s PS4 Pro igara?

Kad igrate igru sa PS4 Pro značajkama, pomoću DualShock 4 Share gumba ćete moći generirati gameplay snimke i screenshotove u većoj rezoluciji u odnosu na standardni PS4. Specifičnosti će se razlikovati od igre do igre, ali neke igre će podržavati puno 1080p video snimanje, te screenshots do 3840 x 2160 (4K) piksela.

Vanjska poveznica: PlayStation®4 upute za upotrebu

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke