PS5 Access Controller

Playstation 5


89,90  (677,35 kn)

Datum izlaska: 6.12.2023.

SKU: PS5-AC

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Igra koja osnažuje
Isprobaj nove načine igranja uz ovaj visoko prilagodljivi komplet upravljača, napravljen da igračima s invaliditetom osigura ugodnije i lakše igranje. Napravljen za jednostavno rukovanje, upravljač se može koristiti iz bilo kojeg smjera unutar 360°, na ravnim površinama bez potrebe za držanjem ili se može pričvrstiti na držač s AMPS* uzorkom.
* AMPS je industrijski standardni uzorak vijaka za pričvršćivanje uređaja na opremu, uključujući i funkciju pristupačnosti.

 

PRILAGODI UPRAVLJAČ SVOJIM POTREBAMA
Prilagodi izgled pomoću izmjenjivih kapica za palice i gumbe
●    Biraj iz širokog raspona kapica za gumbe u različitim oblicima i izvedbama: ravne, zaobljene i ispupčene. Možeš ih lako mijenjati i pronaći kombinaciju koja ti najbolje odgovara.
●    Pomoću zamjenjivih oznaka koje dobivaš u paketu, na svakom gumbu jasno označi koje funkcije mapiraš.

Prilagodi duljinu palice
●    Produži ili skrati produžni krak palice upravljača, a zatim ga zaključaj na idealnu duljinu za optimalnu udobnost i praktičnost.

 

FLEKSIBILNOST OD POČETKA DO KRAJA
Izrađen za lak pristup iz bilo kojeg smjera unutar 360° na različitim ravnim podlogama 
●    Fleksibilan, prilagodljiv dizajn upravljača Access™ omogućuje postavljanje na pladanj za invalidska kolica, držač s AMPS uzorkom ili tronožac i namještanje unutar 360° za najudobnije korištenje.

Image preview

JEDNOSTAVNA KONFIGURACIJA GUMBA NA KONZOLI PS5® 
Mapiraj gumbe upravljača Access™ po svom
●    Mapiraj do dvije naredbe na jednom gumbu ili potpuno deaktiviraj gumbe kako bi izbjegao slučajno pritiskanje.
●    Ako gumb trebaš držati pritisnut na dulje vrijeme, možeš koristiti način “uključivanje/isključivanje”.
●    Ili dodijeli gumbe različitim položajima tako da naredbe budu točno tamo gdje ih želiš – svime se lako upravlja i može se prilagoditi iz korisničkog sučelja konzole PS5®.

Prebacuj se između korisničkih profila pritiskom gumba
●    Igrači mogu napraviti i spremiti do 30 prilagođenih profila na svojoj konzoli PS5®, tako da je odabir pravih postavki za svaku igru brz i jednostavan.
●    Pritiskom na gumb profila brzo se prebacuj između tri prilagođena profila pohranjena u upravljaču.
●    Dugim pritiskom na gumb profila prikazuje se zaslonski pregled mapiranja gumba.

Prilagodi sve postavke palice, uključujući osjetljivost pokreta
●    Kalibracija smjera “sjevera” analogne palice se lako programira te omogućuje fleksibilnost u postavljanju upravljača pod najudobnijim kutom.
●    Prilagodi osjetljivost palice i mrtvu zonu onako kako ti najbolje odgovara.

 

UDRUŽI SNAGE S DRUGIM UPRAVLJAČIMA I UREĐAJIMA
Kombiniraj funkcionalnost više upravljača
●    Koristi svoj upravljač Access™ samostalno ili u kombinaciji s drugim Access™ upravljačem. Trebaš dodatnu kontrolu? Dodaj bežični upravljač DualSense™ ili DualSense Edge™ i koristi više upravljača zajedno za svoje potrebe igranja ili zajedničko igranje s drugima.
●    Kombiniraj upravljač Access™ s bežičnim upravljačem DualSense™ ili DualSense Edge™ i uživaj u dodatnim značajkama poput dodirnih povratnih informacija, adaptivnih okidača, ugrađenog mikrofona, zvučnika, audio priključnice, senzora pokreta i dodirne plohe.

Spoji vanjske gumbe, posebne prekidače za okidanje i još mnogo toga
●    Za konfiguraciju vanjskih uređaja na svojoj konzoli PS5® posjeti “Postavke”; tu ćeš moći konfigurirati i prekidače za okidanje trećih strana i analogne joysticke, dodatne vanjske gumbe i ostalo. Mapiraj ih na funkciju koju želiš ili postavi osjetljivost palice i mrtvu zonu.
●    Brzo poveži dodatke za pristupačnost trećih strana koristeći četiri industrijska standardna priključka za proširenje od 3,5 mm.

 

NAPRAVLJEN DA UKLONI PREPREKE U IGRANJU
Dizajniran i napravljen sa stručnjacima za pristupačnost i igračima s invaliditetom
●    Ideja ovog kompleta upravljača je ukloniti prepreke igranju; dajemo sve od sebe kako bismo pomogli što većem broju igrača s invaliditetom da lakše uživaju u igrama, uz veću udobnost i dulje vrijeme igranja.
●    Upravljač Access™ nastao je nakon godina istraživanja pristupačnosti i uvida iz tog područja s ciljem zadovoljenja različitih potreba igrača s invaliditetom. Cjelovito je dizajniran za rješavanje ključnih izazova koji su zajednički mnogim korisnicima.
●    Cilj je ponuditi više načina za igranje, za više ljudi: od onih s poteškoćama pri interakciji s palicom ili držanjem upravljača, do igrača koji imaju problema s pritiskom i držanjem malih, zbijenih gumba i okidača.
●    Njegov modularni dizajn omogućuje igračima s invaliditetom stvaranje konfiguracija koje zadovoljavaju njihove individualne potrebe.

Jednostavno postavljanje – od kutije do konzole 
●    Pristupačno pakiranje, napravljeno tako da se može otvoriti jednom rukom.
●    Na svakoj konzoli PS5® nalaze se lako dostupne upute koje igračima ili njihovim skrbnicima pomažu da konfiguriraju upravljač Access™ prema svojim potrebama.
●    Proces je jednostavan i intuitivan – čak i za skrbnike i roditelje koji ne igraju igrice – zahvaljujući pažljivo dizajniranom pakiranju i QR kodovima za pristup još detaljnijim informacijama i podršci.

 

SPECIFIKACIJE
Sadržaj pakiranja
• Upravljač Access™
• USB kabel
• 8 ojastučenih kapica za gumbe (spojene na upravljač)
• 4 ravne kapice za gumbe
• 4 savijene kapice za gumbe
• 2 ispupčene kapice za gumbe
• 1 široka ravna kapica
• Standardna kapica palice
• Palica kapice s kupolom
(spojena na upravljač)
• Okrugla palica kapice
• 23 oznake
• Vodič za brzi početak i upute o sigurnosti

 

Povezivost    Bežično
Ulaz/izlaz    
Ulaz: četiri industrijska standardna priključka za proširenje od 3,5 mm
Izlaz:   USB tip-C®

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.