PS5 DualSense Wireless kontroler Volcanic Red

Playstation 5 GTIN: 711719577317


74,50 

Proizvod nije na stanju

SKU: PS5-DSC-VR-SD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Otkrijte dublje, vrhunsko uranjajuće iskustvo igranja uz inovativne nove PS5™ upravljače s dodirnim povratnim informacijama i značajkama dinamičkih okidača.
DualSense bežični upravljač uključuje i ugrađeni mikrofon te gumb za stvaranje sadržaja, sve to integrirano u ikoničan, udoban dizajn.

Dodirne povratne informacije – Osjetite fizički reagirajući povratni odgovor na vaše akcije u igri s dvostrukim pokretačima koji zamjenjuju tradicionalne rummble motore. U vašim rukama ove dinamične vibracije mogu simulirati osjećaj svega, od okoline do trzaja različitog oružja.

Adaptivni okidači – Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom i okruženjem u igri. Od povlačenja sve čvršće tetive na luku do pritiskanja kočnica u jurećem automobilu, osjećajte se fizički povezani sa svojim radnjama na zaslonu.

Ugrađeni priključak za mikrofon i slušalice – Razgovarajte s prijateljima na mreži pomoću ugrađenog mikrofona – ili spajanjem slušalica na priključak od 3,5 mm. Jednostavno uključite i isključite snimanje glasa u trenutku uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka.

Create gumb – Snimite i emitirajte svoje epske trenutke u igranju pomoću CREATE gumba. Nadovezujući se na uspjeh pionirskog gumba SHARE, “Create” nudi igračima više načina za kreiranje gaming sadržaja i emitiranje njihovih pustolovina uživo u svijet.

Karakteristična udobnost– Preuzmite kontrolu s razvijenim, dvobojnim dizajnom koji kombinira ikonski, intuitivan izgled s poboljšanim analognim palicama i iznova zamišljenom svjetlosnom trakom.

Poznate značajke – DualSense ™ bežični upravljač zadržava mnoge značajke DUALSHOCK®4, vraćajući se za novu generaciju igre.

Ugrađena baterija – Puni i igraj, sada putem USB Type-C®.

Integrirani zvučnik – Odabrane igre poprimaju dodatnu dimenziju s efektima zvuka veće vjernosti koje dolaze iz kontrolera.

Senzor pokreta – Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre s ugrađenim akcelerometrom i žiroskopom.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke