Akcija!

Resident Evil 2

Playstation 4


499,00 Kn 449,00 Kn

Datum izlaska: 25.1.2019.

SKU: RE2 PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Resident Evil 2, remek-djelo koje definira žanr gaming horora, vraća se potpuno obnovljeno iz temelja!
Koristeći Capcomov vlastiti RE Engine, Resident Evil 2 nudi svježe iskustvo u klasičnoj sagi oživljavanja užasa sa realisticnim vizualima koji oduzimaju dah, zastrašujuće imerzivnim zvukom, novom kamerom preko ramena i moderniziranim kontrolama u odnosu na izvornu igru.
Resident Evil 2 vraća klasičnu akciju, napetost istraživanja i igranje uz rješavanje zanimljivih zagonetki – sve elemente koji su definirali Resident Evil serijal!
Igrači se pridružuju policijskom novaku Leonu Kennedyju i studentici Claire Redfield, koji su pogođeni katastrofalnom epidemijom u Raccoon Cityu koja je stanovništvo pretvorilo u smrtonosne zombije. I Leon i Claire imaju svoje zasebne igraće kampanje, omogućujući igračima da vide priču iz različitih perspektiva. Sudbina ovih dvaju omiljenih likova u rukama je igrača dok se oni bore zajedno kako bi preživjeli i otkrili što stoji iza zastrašujućeg napada na grad.

Glavne značajke:

 • Reimaginacija klasičnog horora – temeljena na izvornom izdanju PlayStation konzole 1998. godine, nova je igra potpuno obnovljena iz temelja za još dublje gaming iskustvo.
 • Kompletno nova perspektiva – Novi mod preko fotoaparata i modernizirana shema kontrola stvaraju moderniji doživljaj užasa i preživljavanja, te nude igračima putovanje u zonu sjećanja sa originalnim načinima igranja iz izdanja 1998. godine.
 • Zastrašujuće realistični vizuali – Izgrađen na CapCOM-ovom vlastitom RE engine-u, Resident Evil 2 donosi prekrasne fotorealistične prikaze u 4K rezoluciji, gdje zapanjujuća rasvjeta stvara blisko, intenzivno i atmosferično iskustvo dok igrači lutaju hodnicima Raccoon City Police Department-a (RPD).
 • Suočite s grotesknim hordama – Zombi su oživljeni sa zastrašujuće realističnim mokro-krvavim efektima, te reagiraju u stvarnom vremenu dok se na njima jasno vidi načinjena šteta, čineći svaki metak dragocijenim.
 • Kultni serijal koji definira gaming – Angažirajte se u jedinstvenoj borbi s neprijateljima, istražite tamne prijeteće hodnike, riješite zagonetke za pristup područjima te skupljajte i koristite predmete otkrivene u okolini u jezivoj i stalnoj borbi za opstanak.
 • Pogledajte omiljene likove u novom svjetlu – Pridružite se rookie policajcu Leonu S. Kennedyu u svojem prvom danu na poslu i studentici Claire Redfield, koja traži svog brata usred zastrašujuće epidemije zombija.
 • Zakoračite u rookie cipele oba junaka – Uživajte u zasebnim igraćim kampanjama za Leona i Claire. te doživite priču iz obje perspektive.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+7,00 kn) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navede operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke