Akcija!

Resident Evil 3 + preorder bonus

Playstation 4


449,00 kn 399,00 kn

Na stanju

SKU: RE3 PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Vrhunske cijene

Opis

Ponovno proživite užasavajući pad Raccoon Cityja u čudesnoj reinterpretaciji klasika horora preživljavanja iz 1999.
U satima iz noćne more prije i nakon događaja iz igre Resident Evil 2 samo vi možete pomoći preživjeloj članici S.T.A.R.S.-a., časnici Jill Valentine, da pobjegne iz grada opkoljenog stravičnom virusnom zarazom.
Ali zombiji nisu jedina prijetnja žedna krvi. Gorostasno, gotovo neuništivo biološko oružje Nemesis T-Type također je u lovu. To brutalno čudovište koristi se arsenalom oružja velike snage u neumornoj potjeri za vama po Raccoon Cityju, tako da nigdje niste potpuno sigurni.
Uz najsuvremeniju prezentaciju i poboljšanu akcijsko-pustolovnu igru, Resident Evil 3 unaprijeđuje nezaboravnu završnicu priče o Raccoon Cityju na eksplozivan način.

Glavne značajke:

 • Jill Valentine se vraća – Suočite se sa svojim strahovima kao Jill Valentine, članica S.T.A.R.S.-a, policijskih specijalaca Raccoon Cityja. Nakon bijega iz užasne rezidencije u originalnoj igri Resident Evil, Jill istražuje tvorce smrtonosnog T-virusa, što je dovodi do još smrtonosnijeg scenarija.
 • Uživajte u klasičnoj Resident Evil igri – Nadvladajte jezive susrete u neumoljivoj borbi za preživljavanje koja pojačava intenzitet napetim istraživanjem i uzbudljivim rješavanjem zagonetki.
 • Istražite Raccoon City iz nove perspektive – Budite još bliže akciji uz „kameru s ramena” i ažuriranu shemu kontrola koje vas uvlače u svaki jezivi susret.
 • Doživite vrhunsku napetost – Uronite u apokaliptični krajolik zahvaljujući snazi tehnologije RE Engine, koja nudi fotorealistično okruženje puno grotesknih zombija, brutalnih stvorenja i upornog nadnaravnog lovca koji vreba iz sjene.
 • Preživite zajedno u načinu za više igrača – Okupite do četiri prijatelja u masakru uz igru Resident Evil Resistance, doživljaju horora preživljavanja za više igrača koji se nalazi u paketu Resident Evil 3.

Preorder bonus:

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke