Saints Row Criminal Customs Edition

Playstation 5


429,00 kn (~57,01 €)

Datum izlaska: 23.8.2022.

SKU: SRCCE PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Prepusti se igri koja donosi originalnu akcijsku blockbuster priču prepunu kriminala, izvanrednih scena i prepoznatljivih iznenađenja prožetih humorom.
Kao budući šef oformit ćeš Svece zajedno s Neenah, Kevinom i Elijem na tvojoj strani i boriti se protiv Los Panterosa, Idolsa i Marshalla gradeći svoje carstvo na ulicama Santo Ilesa i boreći se za kontrolu nad gradom. Saints Row zapravo je priča o start-up tvrtki, samo što je posao kojim se Sveci bave – kriminal.
Iskusi najveće i najbolje Saints Row igralište koje je ikada napravljeno. Jedinstveni prostrani svijet Santo Ilesa pozadina je divljeg i impresivnog otvorenog svijeta s uzbudljivim akcijama, kriminalnim pothvatima i blockbuster misijama u kojem se uspinješ prema vrhu pucačinom, vožnjom i letećim vratolomijama.

Glavne značajke:

 • Otkrij čudnovati Divlji zapad – Udubi se u svijet Santo Ilesa, najvećeg i najboljeg Saints Row igrališta koje se prostire na devet jedinstvenih okruga koje okružuje prostrana, veličanstveno lijepa pustinja Jugozapada. Probijaj se kroz grad i pustinju koristeći automobil, bicikl, avion, helikopter, VTOL avion, leteći motocikl, hoverboard, karting vozilo ili opremi svoje odijelo za letenje kako bi uživao u brišućem letu.
 • Izgradi svoje kriminalno carstvo – Kreiraj šefa svojih snova uz dosad najopsežniji paket za prilagodbu likova i upotpuni njegov izgled s pomoću nevjerojatnih opcija za oružje i vozila. Zatim preuzmi grad, blok po blok, vodi rat protiv neprijateljskih frakcija i posve zavladaj ulicama genijalnim kriminalnim pothvatima.
 • Pucaj iz oružja. Mnogo oružja – Pucaj iz revolvera, razaraj raketnim bacačem ili uništavaj sve u bliskoj borbi teškim oružjem i brutalnim napadima. Na raspolaganju ti je ogroman izbor poznatog i egzotičnog oružja koje nije samo prilagodljivo nego i smrtonosno zabavno.
 • Savršena kooperativna igra – Isprobaj cijelu ponudu zajedno s prijateljem u bilo kojem trenutku putem slobodne suradničke igre kojoj se može priključiti, i jednako tako izaći iz nje, bez potrebe da ijedan od igrača mora završiti igru. Igraj timski ili smišljaj nepodopštine za svojeg suigrača. Uostalom, tko je sada šef?

Saints Row Criminal Customs Edition sadrži:

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+7,00 kn) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke