Shin Megami Tensei V: Vengeance


49,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: SMT-V-V-XB-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Osveta čeka
Ukrcajte se na ovu konačnu verziju kritički hvaljenog Shin Megami Tensei V, masovno proširenog potpuno novom pričom koja sadrži nove lokacije, demone i odluke koje će diktirati sudbinu čitavog postojanja.

Shin Megami Tensei V: Osveta sastoji se od dvije cjelovite staze priče: doživite potpuno novu rutu, “Canon of Vengeance” – dramatičnu priču o osveti palih, usredotočenu na nove likove i zagonetnu kohortu demona, Qadištu, koji kuju vlastite mračne planove osim rata onih koji se bore za održavanje reda i onih koji mu se žele suprotstaviti. Ili istražite izvornu priču ispričanu u Shin Megami Tensei V, “Kanonu stvaranja” – vječnom sukobu između anđela i demona, u kojem se protagonist bori za sudbinu svijeta.

Kada grozna scena ubojstva u modernom Tokiju blokira naš protagonist na putu do kuće, neplanirano zaobilaženje ostavlja ga zatrpanog i bez svijesti. On se budi u novom Tokiju, pustoši opustošenoj apokalipsom koja se sada zove Da’at… ali prije nego što krvožedni demoni uzmu njegov život, pojavljuje se spasitelj i njih dvoje se ujedinjuju kako bi postali moćno biće, ni ljudsko ni demonsko: Nahobino.

S novootkrivenom snagom, protagonist prolazi kroz Da’at, zagonetno kraljevstvo ispunjeno mitskim božanstvima i demonskim tiranima u stalnom sukobu za preživljavanje. U potrazi za odgovorima, protagonist mora krčiti vlastiti put u borbi između anđela i demona kako bi diktirali sudbinu svijeta.

Prednaruči i ostvari bonuse:

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke