Akcija!

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

Playstation 4


299,00 kn 249,00 kn

Na stanju

SKU: SGWC2 PS4

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 predstavlja najizazovniji ulazak u hvaljeni serijal do sada, uvodeći ekstremno udaljeno snajpersko igranje s ciljevima udaljenim više od 1000 m. Sadržavajući dramatičnu kampanju za jednog igrača smještenu na suvremeni Bliski Istok, iskusite taktičku borbu pod visokim pritiskom, duboko unutar neprijateljskog teritorija.
Preuzmite ulogu Raven-a, snajperskog plaćenika, dok započinje novu seriju ugovora u regiji Bliskog istoka, smještenoj uz libanonsku i sirijsku granicu. Sa naoko nemogućim zadatkom, vaša je misija svrgnuti podmukli kriminalni sindikat i privesti ih pravdi.

Glavne značajke:

 • Ekstremne udaljenosti – Veterane serijala čeka izazov, jer Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zahtijeva novu razinu vještine, fokusa i preciznosti, s mnogim ciljevima udaljenim više od 1000m – što je novost za serijal
 • Nova razina realizma – Razvijen od istog studija iza originalne igre, Contracts 2 pomiče nove granice svojim hiperrealističnim snajperskim iskustvom; ovladati širokim arsenalom oružja na temelju autentične vojne opreme; istražujte prostrane terene s povećanom razinom detalja; i suočiti se s najživljim neprijateljima serijala do sada
 • Planirajte svoj napad – Opremljen potpuno novom opremom, svaki ugovor može se izvršiti na razne načine. Ponovite misiju s drugačijim pristupom kako biste ispunili sve ciljeve, spremni potrošiti zaradu na poboljšane gadgeta i oružja
 • Nadograđeni vizuali – Contracts 2 uvodi nove razine vjernosti, s optimiziranim vizualima, poboljšanim FPS-om i poboljšanim gameplay mehanizmom, što rezultira najljepšim ulaskom u serijalu do sada. Izvršite ultra realistična ubojstva, uhvaćena u visceralno grafičkim detaljima zahvaljujući kinematografskoj kameri

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke