Akcija!

Splatoon 2

Nintendo Switch


499,00 kn 419,00 kn

Na stanju

SKU: Spl2 NS

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® distributivne mreže u RH
 • Vrhunske cijene

Opis

Po prvi put, odvedite borbe za prevlast nad terenom izvan kuće s Nintendo Switch sustavom i upotrijebite bilo koji od prijenosnih stilova igranja konzole za intenzivnu lokalnu multiplayer akciju. Čak se i udružite za novu kooperativnu zabavu za do 4 igrača u Salmon Run-u!

Prošle su dvije godine od izlaska prve Splatoon igre, a prošle su i dvije godine u Inkopolis-u! Dakle, očekujte novi val mode, da ne spominjemo nova oružja i opremu. Upotrebljavajte nove Splat Dualies ili se držite osnova kao što su Chargers i Rollers, koji su remiksirani s novim strateškim mogućnostima. Kao i uvijek, Turf War je omiljeni sport među Inklings-ima, ali oni također vole rangirane bitke, eliminiranje Octariansa u robusnoj kampanji za jednog igrača i borbu protiv neprijateljskih Salmonid-a! Bez obzira na koji način igrate, zabavite se kod kuće ili na putu s Nintendo Switch-om.

Glavne značajke:

 • Turf War – udružite se u žestokim 4-na-4 multiplayer bitkama kako bi vidjeli koji tim može pokriti najviše terena s tintom
 • Salmon Run – 2-4 igrača se mogu udružiti za kooperativnu zabavu  kako bi porazili valove neprijateljskih Salmonids-a
 • Nova oružja – Koristiti s dvije ruke nove Splat Dualies-e i izbjegavajte da vas ne pogode s novim Dodge Roll potezom. Osnovni potezi kao što su Splat Roller i Splat Charger su remiksirani za uključivanje novih gameplay mehanika, a sva posebna oružja su potpuno nova
 • Lokalni i online multiplayer – Po prvi put u serijalu, natječite se se u lokalnim multiplayer Turf War bitkama, bilo u TV načinu rada ili u pokretu u ručnom ili tabletnom načinu rada. Online bitke također obilježavaju svoj povratak
 • Novi načini igranja – Igrajte se s Joy-Con kontrolerima ili Nintendo Switch  Pro kontrolerom (prodaje se zasebno), od kojih obje podržavaju kontrole pokreta za bolje ciljanje
 • Svježa ažuriranja – Slično kao i kod Splatoon igre za Wii U konzolu, ažuriranja će se objavljivati nakon izlaska, dodavajući nove sadržaje i događaje u igri
 • Podrška za smart uređaje – Nadolazeća Nintendo Switch aplikacija za smart uređaje omogućit će igračima da postavljaju termine igranja s prijateljima i suigračima, kao i glasovni chat s prijateljima tijekom igre
 • LAN Play – do 10 priključnih sustava – osam igrača i dva gledatelja se mogu se spojiti putem žičnog LAN-a (dodatna oprema je potrebna, prodaje se zasebno). Ova značajka omogućuje igračima stvaranje domaćih privatnih turnira bez potrebe za internetskom vezom. Lokalna bežična igra je savršena za vaša redovna gaming druženje, no LAN Play je mjesto na kojem želite organizirati ozbiljan turnir.
 • Prilagodbe – Promijenite stil vašeg Inkling-a s različitim oružjem, opremom, odjećom i cipelama. Oprema nije samo estetska; nudi različite pojačane napade u bitkama.
 • Amiibo – Kompatibilan sa svim Amiibo figurama iz Splatoon serijala. Prislanjanjem Amibo figura na senzor, lik figura će se pojaviti u igri i sprijateljiti s  igračem. Sprijateljite se s amiibo likom i on će zapamtiti vaše omiljeno oružje, opremu, odijela i opcije postavki

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata (do max. 48 sati) od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke