Akcija!

Sudden Strike 4 Complete Collection

Playstation 4


199,00 kn 149,00 kn

Na stanju

SKU: SS4CC PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 9 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Sudden Strike 4 šalje vas u tri opsežne kampanje smještene među ratištima Drugoga svjetskog rata. Zapovjedanjem britanskih i američkih, njemačkih ili sovjetskih trupa povest ćete u bitku preko 100 različitih jedinica poput njemačkog bombardera Heinkel He111, ruskog T- 34 tenk, britanski borbeni avion Hawker Typhoon i zloglasni njemački Panzerkampfwagen VI Tiger. U prvoj seriji Sudden Strike sada možete birati između jednog od devet pojedinačnih zapovjednika, poput Georgea Pattona ili Bernarda Montgomeryja, koji će svaki omogućiti različite pristupe u borbi i pohvaliti se jedinstvenim sposobnostima.
Dokažite svoju stratešku stručnost u više od 20 zahtjevnih scenarija za jednog igrača, načinom okršaja usmjerenom na izazove i ultrakonkurentnim načinom rada za više igrača. Izvrsnost će biti nagrađena putem jedinstvenog sustava nagrađivanja, gdje će uspješno obavljene misije otključati ekskluzivni sadržaj, poput povijesnih filmskih snimaka iz tog doba.

Sudden Strike 4 Complete Collection sadrži:

Baznu igru i sva dostupna besplatna ažuriranja sadržaja s više od 10 novih karata i poboljšanja igranja.
Zapovjedajte njemačkim i ruskim snagama u bitci kod Kurska – jednoj od najvećih tenkovskih bitaka u Drugom svjetskom ratu!
Road to Dunkirk sadrži 4 nove misije, 2 nova zapovjednika i 10 potpuno novih jedinica, kao i dodatne zgrade i brodove.
Finska – Winter Storm ima 6 novih misija, 3 nova zapovjednika i 19 potpuno novih vozila, zajedno s dodatnim zgradama i jedinicama.
Afrika – Desert Storm ima 6 novih misija, 5 novih zapovjednika i 30 novih vozila, uključujući i sanitetski kamion.
Pacifički rat ima 10 novih misija, 6 novih zapovjednika i preko 50 novih vozila, uključujući nosače zrakoplova.
Prilagodite i usavršite vojne doktrine više od 20 poznatih zapovjednika za drugačiji strateški i taktički pristup svakom scenariju.
Suprotstavite se drugim zapovjednicima ili izazovnim neprijateljskim AI neprijateljima u natjecateljskim načinima za više igrača.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke