Suicide Squad: Kill the Justice League – Deluxe Edition

Playstation 5 GTIN: 5051895416310


66,99 

Dostupno odmah

SKU: SS-KTJL-DE-PS5-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Iz studija Rocksteady, tvoraca serijala Batman: Arkham,  dolazi igra Suicide Squad: Kill the Justice League – akcijska pucačina iz trećeg lica u kojoj ultimativna skupina neprilagođenih mora učiniti nemoguće kako bi spasila svijet: ubiti Justice League.

Pridružite se novoregrutiranim članovima zloglasne Task Force X Amande Waller (poznate i kao Suicide Squad), Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang i King Shark, dok kreću u nemoguću misiju uništavanja Justice League. Uronite u prostranu i dinamičnu metropolu otvorenog svijeta koju je opustošila Brainiacova invazija i teroriziraju heroji koji su je nekoć štitili.

Svaki član ima vlastitu mehaniku kretanja koja im pomaže u kretanju prostranom i bitkama razorenom metropolom, kombinirajući slobodno kretanje i vertikalnost borbe za nezaboravno iskustvo. Igrači mogu slobodno eksperimentirati s nizom različitih stilova igre kako bi nanijeli maksimalnu štetu svojim neprijateljima. Bilo da igrate sami ili online s do tri vaša prijatelja, igrači mogu preuzeti ovu samoubilačku misiju na svoj način, s mnogo sadržaja kojemu se mogu radovati nakon izlaska igre, uključujući nove zlikovce, okruženja, odjeću, oružje, događaje u igri , i više.

Igra sadrži:

 • Sav sadržaj standardnog izdanja i bonusi za prednarudžbe
 • Četiri Justice League kostima, jedna za svakog člana Odreda
 • Tri ozloglašena oružja na temu Black Mask (pištolj, snajper i teško oružje)
 • Četiri oružja na temu Squad Golds, po jedna za svakog člana Odreda
 • Jedan premium battle pass token
 • Do 72 sata raniji pristup igri prije službenog datuma izlaska 2.2.2024.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 79,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke