Akcija!

Super Mario Party Limited Edition

Nintendo Switch


899,00 Kn 799,00 Kn

Datum izlaska: 23.11.2018.

SKU: SMP LE NS Switch

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Super Mario Party Limited Edition sadrži:

 • igru Super Mario Party
 • par Joy-con kontrolera (ljubičasto zeleni)

Originalna Mario Party društvena igara za do 4 igrača koju igrači obožavaju je ponovno tu, a svi vaši prijatelji i obitelj su pozvani na zabavu! Slobodno se krećite po postolju: odaberite gdje ćete se kretati, koju kockicu ćete zarolati i kako osvojiti najviše Zvijezda u mini igrama koje se temelje na vještinama igrača. Pričekajte dok ne vidite 2 na 2 način igranja s mapama, kreativnu upotrebu konzole i po prvi puta u serijalu – online mini igre!
Testirajte svoje vještine u pet mini igara s novim načinom igranja – Mariothonom, te pogledajte kako stojite u odnosu na igrače diljem svijeta u Online Mariothon. Bez obzira vozite li tricikle, okrećete meso ili tko zna što drugo, koristit ćete Joy-Con kontrolere na pametan način u preko 80 novih mini igara – neke su samostalne, druge su 2 na 2 ili čak 1 na 3! Toad’s Rec Room vam omogućuje da spojite dvije Nintendo Switch konzole koje ćete položiti jednu pokraj druge na ravnoj površini kao pravu društvenu igru. Na taj način možete igrati mini bejzbolsku igru, boriti se tenkovima u prilagođenim arenama, ili čak vidjeti tko može posložiti više banana premještanjem konzole!

Glavne značajke:

 • Super Mario Party vraća omiljenu društvenu igru koja donosi više dinamike
 • Sadrži preko 80 novih mini-igara i 20 igrivih likova
 • Po prvi put na konzolaškoj Mario Party igri, igrajte bilo gdje s bilo kime odmah dijeljenjem drugog Joy-Con kontrolera. Lokalni bežični način rada dostupan je za do 2 konzole (najviše 2 igrača na svakoj konzoli)
 • Igra sadrži mnogo načina igranja kao što su Mario Party, Partner Party, Sound Stage, River Survival, Challenge Road, Free Play i Online Mariothon

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+7,00 kn) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navede operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke