Tekken 8 – Launch Edition

Playstation 5 GTIN: 3391892029833


66,99 

Dostupno odmah

SKU: T8-LE-PS5-CB-1

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

TEKKEN 8, potpuno novi naslov u legendarnoj TEKKEN franšizi, donosi vrhunsku borbu novoj generaciji igrača!

Doživite sljedeće poglavlje u najdugovječnijoj priči u svijetu video igara s 32 redizajnirana, jedinstvena borca i ovladajte potpuno novim “Heat“ sustavom kako biste slomili svoje protivnike. Uživajte u grafici visokog realizma, razvijenoj za novu generaciju hardvera koja nudi vjeran prikaz svakog udarca i žestokih super-poteza.

S raznim sadržajima za jednog igrača koje možete istražiti – kao što je potpuno novi Arcade Quest mod i sustav dubinske prilagodbe i za igrive likove i za avatare – TEKKEN 8 predstavlja najuzbudljivije iskustvo dosad.

GLAVNE ZNAČAJKE

• Tučnjava za novu generaciju – 32 borca s vizualima sljedeće generacije sudarit će se u Tekkenu 8! I novi I stari likovi zadivljujuće su prikazani kroz iz temelja izgrađene napredne modele, prikazujući svaku kap znoja i svaki mišić za neponovljivo iskustvo. Popis uključuje legendarne borce kao što su Paul Phoenix, King, Marshall Law i Nina Williams, a tu je i veliki povratak Ravena nakon što je posljednji put bio dio priče u Tekkenu 6 – prije 15 godina! Jun Kazama vraća se u priču prvi put nakon 25 godina, još od njenog nastanka u Tekkenu 2, a Tekken 8 također uvodi novog borca iz Perua – Azucenu! Igrači će moći izazvati svoje protivnike kroz 16 borbenih arena s intenzivnim uništavanjem i interaktivnim elementima svakog borilišta.

• Nova igra, novo suparništvo – TEKKEN 8 nastavlja tragičnu sagu o obiteljima Mishima i Kazama i njihovim sukobima između očeva i sinova koji su potresli svijet. U ovom posljednjem poglavlju, Jin Kazama će pokušati prkositi svojoj sudbini dok se suočava sa svojim ocem Kazuyom Mishimom što će prouzročiti rat i razaranje diljem svijeta. Zajedno s glavnim iskustvom priče koja teče od kinematografskih scena do vrhunskih bitaka, zasebne epizode likova pružaju bolji uvid u pojedinačne priče svakog lika.

• Uzbudljivo novo igranje – TEKKEN 8 će sadržavati uzbudljivo novo igranje usmjereno na “”agresivne”” taktike. Zadržavajući jedinstveni identitet TEKKEN borilačke igre, ovaj će naslov i igračima i gledateljima pružiti najuzbudljivije iskustvo u serijalu dosad s instinktivnim napadima koji će vam razdrmati ekran i okruženjima koja su istovremeno dinamična i razoriva. Igra uvodi potpuno novu mehaniku igre pod nazivom “”Heat System””, dajući igračima mogućnost da iskoriste agresivnost kao taktiku i uključe ofenzivne napade u svoj stil igre, s posebnim pokretima i sposobnostima temeljenim na jedinstvenim značajkama svakog lika. Glavne značajke kao što su “Rage Arts” i prepoznatljivi pokreti i kombinacije serijala također se vraćaju u TEKKEN 8.

• Arkadna potraga – U novom načinu rada za jednog igrača “Arcade Quest“, igrači mogu stvoriti vlastitog avatara i pobijediti svoje suparnike u raznim arkadama. Ovaj način igranja služi kao uvod u TEKKEN 8, dopuštajući igračima da steknu osnovno znanje, nauče praktične tehnike i uživaju u jedinstvenoj priči i bitkama koje se razlikuju od uobičajenih dvoboja.

• Napravljen za personalizaciju – Uz veliki izbor prilagodbi likova koji se mogu igrati, avatara, HUD elemenata i glazbe igrači mogu prilagoditi svoje iskustvo svojim osobnim preferencama. Sada i igrivi likovi imaju više slobode u mogućnostima prilagodbe nego ikad prije. Prilagodba avatara je novi element uveden u TEKKEN 8. Avatari se mogu prilagoditi i koristiti u načinima igranja kao što je Arcade Quest.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 66,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke