Akcija!

Tom Clancy’s The Division 2 Washington D.C. Edition

Playstation 4


399,00 kn 269,00 kn

Na stanju

SKU: TC TD2 WDCE PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Prošlo je sedam mjeseci otkako je smrtonosni virus pogodio New York i ostatak svijeta. Kada se virus proširio, kao posljednja linija obrane aktivirana je jedinica civilnih spavaćih agenata – The Division.

Za The Division, ulozi su veći nego ikad. Washington, D.C. – najzaštićeniji grad na zemlji je u opasnosti ostavljajući cijelu naciju na rubu kolapsa. Kao agent The Divisiona koji je na terenu sedam mjeseci, vi i vaš tim ste posljednja nada da zaustavite pad društva nakon pandemijskog urušavanja.
Razvijena od strane Ubisoft Massive i istog tima koji su donijeli originalni The Division, The Division 2 je online open world akcijska pucačina sa RPG elementima, postavljena  u Washingtonu koji je pred slomom. Ovo bogato novo okruženje kombinira široku paletu lijepih i realističnih okruženja u kojima će igrač doživjeti serijalovu karakterističnu autentičnost u rekreaciji svijeta, bogati RPG sustav i akciju brzog tempa kao nikada ranije. Igrajte solo ili surađujte s timom do četiri igrača da biste dovršili širok spektar aktivnosti, od glavne kampanje i protivničkih PvP mečeva, do Tamne zone – gdje se sve može dogoditi.

Glavne značajke:

 • Transformirani Washington D.C. – U svjetlu virusa, oluje, poplave i popratnog kaosa Washingtona, D. C. je radikalno transformiran. Istražite živući otvoreni svijet, raznolik okoliš, od poplavljenih urbanih područja do povijesnih lokacija i znamenitosti, tijekom jednog od najtoplijih ljeta u povijesti. Ulice su preplavljene s neprijateljskim frakcijama, svaka sa svojim dnevnim redom, svaka u borbi za kontrolu nad DC-om. Na vama je da oslobodite grad i zaštitite ono što ostaje od društva.
 • Najbolje Endgame iskustvo u klasi – The Division 2 je izgrađen s “endgame-first” mentalitetom, čime igrači uvijek imaju pristup svježim, jedinstvenim i raznovrsnim aktivnostima dugo nakon završetka glavne kampanje. Tom Clancy’s The Division 2’s Endgame će predstaviti nove izazove i sustav napredovanja, jedinstvene obrate i iznenađenja, te po prvi put, raciju. Igrači će također moći pristupiti mnoštvu sadržaja nakon izlaska igre, uključujući i punu godinu besplatnih dodatnih misija baziranih na priči, proširenja mape i načina igranja.
 • Prepravljena progresija igrača i nove specijalizacije – Nakon završetka glavne kampanje, pristupite novim specijalizacijama kao što su demolitionist, sharpshooter i survivalist. Svaka specijalizacija otvorit će cijeli novi sustav napredovanja s novim vještinama, modovima i jedinstvenim talentima kako bi stekli i povećali učinkovitost vašeg agenta u odabranoj ulozi.
 • Dinamični živući svijet – Civili i neprijateljske frakcije neprestano nastoje preživjeti, boreći se za osnovnim potrebama poput hrane, lijekova i streljiva. Dok se frakcije suočavaju jedna protiv druge u opustošenom DC-u, oni će se boriti za preuzimanje kontrole nad resursima i lokacijama. Razne potrebe i motivacije svake frakcije će doći u konflikt, okidajući različite susrete između neprijateljskih i prijateljskih frakcija, civila, te u konačnici, vas kao agenta, stvarajući dinamičan svijet  prepun iznenađenja.
 • Ujedinite civile – Civili su se zajedno povezali u naseljima kako bi obnovili svoje društvo, ali njihovo postojanje je ugroženo. Usko surađujte s njima kako biste ih zaštitili, a zauzvrat će vam pomoći i pružiti materijal, te pomoći u izgradnji baze operacija, dajući dublje značenje ljudima i svijetu oko vas.
 • Obnovljeno Dark Zone iskustvo – Tamna zona je neobuzdano područje mape s ponajboljim loot-om u igri. Tamna zona je također najopasnije područje u igri, gdje su strah, izdaja i napetost visoki, jer se i svaki drugi agent može se okrenuti protiv vas i ukrasti vaš teško zarađeni plijen. “Igralište” u The Divisionu 2 je osmišljeno da pruži fer i uzbudljivo iskustvo svim igračima, bez obzira na njihovu razinu napredovanja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke