The Evil Within

Playstation 4


149,00 kn

Na stanju

SKU: TEW PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 27,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Razvijen od strane Shinji Mikamija – kreatora Resident Evil serijala i talentiranog tima Tango GameWorks, The Evil Within utjelovljuje značenje čistog horora, te vas tjera sa se suočite licem u lice sa uvrnutim stvorenjima i iskusite istinski užas.
The Evil Within vas stavlja u ulogu detektiva Sebastiana Castellanosa. Istražujući scenu jezivog masovnog ubojstva, on se susreće sa tajanstvenom i moćnom silom, onom koja ubije njegove kolege i ostavi ga bez svijesti. Kada se Sebastian probudi, nalazi se u poremećenom svijetu gdje odvratna stvorenja lutaju među mrtvima. Boreći se za opstanak, Sebastian kreće na zastrašujuće putovanje kako bi razotkrio ono što je iza ove zle sile.
Suočavajući se sa nezamislivim užasima, doživjet ćete uznemirujuću stvarnost, dok se pokušavate osloboditi izobličenih spletki koje mogu postojati samo u najužasnijim svijetovima, a sve pojačano najmodernijim osvjetljenjem i animacijom koje omogućuje prilagođena verzija id Tech 5 engine-a.

Glavne značajke:

 • Povratak čistog Survival Horora – otac survival horora Shinji Mikami se vraća, kako bi režirao ovu jezivu novu igru ​​zamotanu u nezaboravnu priču. Napetost i tjeskoba se pojačaju dramatično kako istražujete igrin izmučeni svijet. Imati ćete ograničene resurse na raspolaganju, dok se borite za svoj opstanak, te se suočavate sa istinskim strahom u ovom savršenom spoju horora i akcije.
 • Brutalne zamke i uvrnuta stvorenja – Suočite se sa nezamislivim užasim i okrutnim zamkama, dok se borite da preživite unatoč poražavajućim šansama. Okrenite zlo samo protiv sebe koristeći iste dijabolične uređaja protiv nadmoćnih smrtonosnih stvorenja.
 • Nepoznate prijetnje u neizvjesnom svijetu – Tajanstveni i opaki strahovi se nadziru u svijetu koji se iskrivljuje i uvrće oko vas. Hodnici, zidovi, vrata i cijele zgrade se mijenjaju u realnom vremenu, zarobljavajući igrače u stvarnosti, gdje se prijetnje mogu pojaviti u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg smjera.
 • Novo lice horora – Detaljna okruženja, užasavajuća tjeskoba i zamršen priču se spajaju kako bi stvorili izuzetan svijet koji će dovesti igrače na vrhunac napetosti. Porazite nepremostivi strah i doživite vrhunsko uzbuđenje otkrivajući The Evil Within.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke