Akcija!

The Outer Worlds

Playstation 4


499,00 kn 429,00 kn

Na stanju

SKU: TOW PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

The Outer Worlds novi je akcijski sci-fi RPG koji nam dolazi od Obsidian Entertainmenta i Private Divisiona.
Izgubljeni u transportu dok ste se nalazili na kolonističkom brodu koji je išao za najudaljeniji rub galaksije, budite se desetljećima kasnije samo da biste se našli usred duboke zavjere koja prijeti uništenjem Halcyon kolonije. Dok istražujete najudaljenije svemirske kutke i susrećete se s raznim frakcijama željnim stjecanja moći, lik koji odlučite postati odrediti će kako se odvija ova pričom vođena igra. U korporacijskoj jednadžbi za koloniju vi ste neplanirana varijabla.

Glavne značajke:

 • Pričom vođen RPG – U skladu s tradicijom Obsidiana, kako pristupate The Outer Worlds-u je na vama. Vaš izbor ne utječe samo na način na koji se priča razvija; već i na to kako gradite lika, priče vaših pratitelja i završne scenarije igre.
 • Možete imati mane, na dobar način – The Outer Worlds počiva na ideji nedostataka. Uvjerljivog junaka čine mane koje nosi sa sobom. Dok igrate Outer Worlds, igra prati vaše iskustvo i pronalazi ono u čemu niste osobito dobri.
 • Vodite svoje suputnike – Tijekom putovanja kroz najudaljeniju koloniju, upoznat ćete mnoštvo likova koji će se željeti pridružiti vašoj posadi. Naoružani jedinstvenim sposobnostima, svi ovi pratitelji imaju svoje misije, motivacije i ideale. Na vama je samo da im pomognete u ostvarenju njihovih ciljeva ili da ih umjerite u izvršavanje vaših ciljeva.
 • Istražite korporativnu koloniju – Halcyon je kolonija na rubu galaksije u vlasništvu korporacije. Oni kontroliraju sve… osim izvanzemaljskih čudovišta koja su se pojavila nakon što teraformiranje dvaju planeta kolonije nije pošlo točno po planu. Pronađite svoj brod, izgradite svoju posadu i istražite naselja, svemirske stanice i druge intrigantne lokacije diljem Halcyona.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke