The Sims 4

Windows PC


99,00 kn (~13,14 €)

Dostupno odmah

SKU: TS4 PC

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

The Sims 4 je simulacija života koja vam omogućuje da se igrate sa životom kao nikada prije! Kreirajte i upravljajte Simsima sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Doživite nove razine kreativnosti kada oblikujete Simsa sa moćnim “Create s Sim” alatom, te dizajnirajte prekrasne domove s taktilnim, room-based “Build Mode” alatom. S besplatnim ažuriranjem sadržaja za vlasnike The Sims 4, ako i kada budu na raspolaganju, imati ćete najnovije sadržaje i značajke da razvijete svoje igrače iskustvo. Kontrolirajte um, tijelo i srce vaših Simsa i istražujte živopisne četvrti ispunjene bogatim zajednicama pametnijih Sims-a koji imaju svoje životne priče.

Besplatni update – Karijere

U ovom besplatnom ažuriranju igre, igrači će iskusiti posve novi sadržaj u vezi s karijerom, te dodatkom poslovne i sportske karijere. Svaka karijera se grana u dva nova puta. Simsi koji sanjaju o životu ispunjenom moći i bogatstvom imaju mogućnost postati  “Angel Investor” ili “Business Tycoon”. A Simsi koji žele živjeti život zdravlja i fitnessa mogu težiti da postanu pripadnik Kuće slavnih ili gospodin ili gospođa Solar System.
Sa svakom karijerom, Simsi će imati posebnu odjeću koja se mijenjaja tijekom njihove karijere, te će otključati jedinstvene predmete i interaktivne nagrade. Simsi koji žele ubrzati svoje karijere također mogu iskoristiti kartice novih prilika. Hoće li Sims iskoristiti priliku za brzo pomicanje gore uz “korporativne ljestve”  ili će ostati na svojem putu i pokazati lojalnost trenutnom poslodavcu? Osim toga, igrajući kroz ove karijere, igrači će otključati četiri sobe koje se mogu naći u Build modu.
Sada s bazenima i duhovima: Bazeni i duhovi su stigli i sada su uključeni u The Sims 4 s najnovijim ažuriranjem.

Glavne značajke:

 • Simsi s velikim osobnostima – Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Pametniji Simsi imaju sposobnost da obavljaju više zadataka istovremeno, lakše se možete poistovijtiti s njima, te oživljavaju s novim emocijama i živahnim animacijama. The Sims pružaju beskrajne mogućnosti za stvaranje bogate, zabavne i čudne priče.
 • Snažni kreativni alati – Posve novi “Create s Sim” i “Build Mode” su redizajnirani kako bi bili snažniji, intuitivniji i zabavniji nego ikada prije. Imate kontrolu da kreirate Simsa s taktilnom preciznošću. Bez imalo napora izgradite dom iz snova sa posve novim, room-based Build mode. Stilizirani izgled i Sobe će vas inspirirati sa stiliziranom odjećom i dizajnom koje možete dodati vašem Simsu. te domu u The Sims 4.
 • Živi svjetovi – Istražite živahne, predivne svjetove ispunjene bogatim zajednicama Simsa. Odaberite među lijepim i raznolikim parcelama za gradnju vašeg doma, te obavljanje različitih ​​aktivnosti. Proširite svoj društveni krug i komunicirajte s drugim Sims-ima u susjedstvu, te se družite u parkovima.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

 

Minimalna konfiguracija

 • OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, or Windows 8.1
 • Procesor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ ili ekvivalent (Za računala koja koriste integrirani grafički chipset, igra zahtjeva 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 ili ekvivalent)
 • Memorija: 2 GB RAM
 • Grafika: NVIDIA GeForce 6600 ili bolje, ATI Radeon X1300 ili bolje, Intel GMA X4500 ili bolje
 • DirectX: Verzija 9.0c
 • Tvrdi disk: 10 GB slobodnog prostora

Preporučena konfiguracija

 • OS: Windows 7, 8, or 8.1 (64-bit operativni sustav)
 • Procesor: Intel core i5 ili brži, AMD Athlon X4
 • Memorija: 4 GB RAM
 • Grafika: NVIDIA GTX 650 ili bolje
 • DirectX: Verzija 9.0c
 • Tvrdi disk: 10 GB slobodnog prostora
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda. Internet veza, Origins korisnički račun, prihvaćanje The Sims 4 i Origins ugovorne licence za krajnjeg korisnika (EULAS), instalacija Origins softvera (www.origin.com/about) i registracija sa priloženim jedinstvenim serijskim kodom potrebnim za igranje, te pristup online značajkama. Serijski kod je ograničen na jedan Origins korisnički račun po serijskom broju. Serijski kodovi su neprenosivi, te jednom iskorišteni vrijede, minimalno, dok su online značajke dostupne. Morate biti 16+ za pristup online značajkama. EULA ugovori i dodatne objave se mogu pronaći na www.ea.com/1/product-eulas. EA može se ukinuti online mogućnosti i usluge nakon 30 dana od objave na www.ea.com/1/service-updates.
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jedinstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… – ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). SVIJET IGARA d.o.o kao prodavatelj ne može i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
Vanjska poveznica: EA korisnička podrška