The Sims 4

Playstation 4


79,00 kn (~10,49 €)

Dostupno odmah

SKU: TS4 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Uživajte u moći stvaranja i upravljanja ljudima u virtualnom svijetu gdje nema pravila. Izrazite svoju kreativnost dok prilagođavate izgled i jedinstvene osobnosti vaših Simsa. Odaberite njihov stil mode, njihove frizure i dajte im životne težnje. Jednostavno izgradite vašim Simsima savršene kuće s potpuno novim načinom gradnje soba u “Build Mode” alatom, te odabirući omiljeni dizajn i dekor. Razvijate odnose vaših Simsa, započnite nove karijere i oblikujte bogate i zabavne trenutke njihovih života. Istražite prekrasne svjetove s jedinstvenih okruženjima i putujte u susjedstvo gdje možete posjetiti različite lokacije i susresti druge zanimljive Simse. Budite snažni i slobodni, zabavite se i igrajte se s životom!

Glavne značajke:

 • Stvorite jedinstvene Simse – Stvorite različite jedinstvene Simse s različitim izgledima, velikim osobnostima i novim emocijama. Oblikujte tijelo vašeg Simsa koristeći snažan novi alat “Create A Sim”, a zatim odaberite njihove frizure, stil šetanja i modni stil. Dajte njihovom život svrhu odabirom njihovih osobina i težnji koje vam daju kontrolu nad njihovim umom, tijelom i srcem.
 • Izgradite savršeni dom – Bez napora izgradite i dizajnirajte domove za svoje Simse koristeći novi način gradnje soba sa “Build Mode”. Izgradite kuću svojih snova tako što ćete oblikovati njezin izgled, odabrati namještaj i mijenjati okoliš. Čak možete dodati i bazen ili podrum!
 • Istražite živopisne svjetove – Putujte između svjetova, istražite jedinstvene četvrti i otkrijte zanimljiva mjesta. Vaši Simsi mogu posjetiti nove zajednice kako bi proširili svoj društveni krug, družili se s prijateljima u parkovima ili pronašli i sakupili zabavne nove objekte.
 • Igrajte se sa životom – Upravljajte bogatim i zabavnim trenucima u životima vaših Simsa, od njihovih odnosa pa sve do karijere. Vaši izbori oblikuju svaki aspekt njihovog života od rođenja, preko odrastanja, pa do odrasle dobi. Razvijajte vještine vaših Simsa i potičete nove hobije

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke