Tropico 6 El Prez Edition

Playstation 4


20,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: T6-EPE-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

El Presidente se vratio! Ponovno se dokažite kao strašni diktator ili miroljubivi državnik na otočkoj državi Tropico i oblikujte sudbinu svoje banana republike.

Glavne značajke:

Prvi put u serijalu igrajte na velikim arhipelazima – Upravljajte s više otoka istodobno i prilagodite se raznim novim izazovima.
Pošaljite svoje agente u racije u strane zemlje kako bi ukrali poznate znamenitosti i dodali ih u svoju zbirku.
Izgradite mostove i tunele, te prevozite svoje građane i turiste taksijem, autobusima i žičarama. Tropico 6 nudi potpuno nove mogućnosti prijevoza i infrastrukture.
Prilagodite izgled svoje palače prema vlastitoj želji i birajte između raznih dodataka.
Tropico 6 sadrži revidirani istraživački sustav koji se usredotočuje na političke aspekte najvećeg svjetskog diktatora.
Vraćaju se izborni govori! – Obratite se ljudima i dajte obećanja koja nikako ne možete ispuniti.
• Tropico 6 ima kooperativni i natjecateljski multiplayer za do 4 igrača.

El Prez Edition sadrži baznu igru, 4 razglednice, digitalni soundtrack i digitalni kalendar.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke