Uncharted 4: A Thief’s End

Playstation 4


149,00 kn

Na stanju

SKU: U4 ATE PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 27,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Nekoliko godina nakon njegove posljednje avanture, umirovljeni lovac na blago Nathan Drake, prisiljen je vratiti se u akciju. Sa puno većim i osobnijim ulozima, Drake kreće na svoju najveću pustolovinu u potrazi za povijesnom zavjerom iza legendarnog gusarkog blaga. Svako blago ima svoju cijenu, a ova avantura će testirati Drake-ove fizičke granice, njegovu odlučnost i ono ultimativno – što je spreman žrtvovati kako bi spasio one koje voli.
Uncharted 4: A Thief’s End najnoviji je nastavak nagrađivanog Uncharted serijala od hvaljenog developera Naughty Dog-a. Izašavši isključivo za PlayStation® 4 sustav, Uncharted 4: A Thief’s End donosi najuzbudljiviju Uncharted avanturu do sada, s novim gameplay mehanikama, većim i otvorenijim okruženjem te poboljšanom grafikom i animacijama koje prikazuju pravu moć PS4/PS4 Pro sustava.

Priča

Postavljena tri godine nakon Uncharted 3: Drake’s Deceptiona, za Nathan Drake-a se smatra da je napustio svijet lova na blaga. No nije dugo trebalo da nova avantura pronađe Drake-a, kada se njegov brat Sam pojavi tražeći njegovu pomoć i nudeći avanturu kojoj Drake ne može odoljeti. U potrazi za dugo izgubljenim blagom kapetana Henry Avery-a, Sam i Drake kreću u pronalazak Libertalie – piratske utopije negdje duboko u Madagaskaru. Uncharted 4: A Thief’s End vodi igrače na putovanje kroz džungle, urbane gradove i snježne planinske vrhove u potrazi za blagom Avery-a.

Glavne značajke:

 • Next-gen blockbuster avantura – Uncharted 4 uvodi još veći filmski doživljaj na PS4 sustavu sa cut-scenama u realnom vremenu i novim animacijama likova kako bi istaknuo karakteristično pripovijedanje po kojemu je Naughty Dog poznat.
 • Dinamični gameplay – Razvijena mehanika daje igračima sviježiji pristup igranju, uključujući novu mehaniku sa užetom i hvatanje, dodanim penjačkim pokretima i opremom, te besprijekornu fluidnost u borbama i stealth-u.
 • Ekspanzivna okruženja – Raznolika i bogata detaljna okruženjima otvaraju više navigacijskih puteva koji potiču istraživanja. Igra i neprijateljskii AI strateški koriste širi dizajn i dodanu vertikalnost.
 • Mogućnost vožnje vozila – Po prvi put u Uncharted povijesti, vozite vozila tijekom igre kako bi učinili velike trenutke dodatno spektakularnijim i interaktivnijim.
 • Uncharted Multiplayer – Uncharted 4 će nastaviti razvijati multiplayer iskustvo serijala i na PS4 sustavu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke