Akcija!

Undisputed

Playstation 5 GTIN: 4020628585945


51,99 

Datum izlaska: 11.10.2024.

SKU: US-PS5-CB
Promotivna ponuda traje do: 10.10.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Boks se vratio! Undisputed je autentična boksačka igra koju su pažljivo razvili posvećeni ljubitelji borbi, zajedno s profesionalnom boksačkom zajednicom.

Inovativno i autentično boksačko igranje

Boks nije samo zadavanje udaraca. Ring je strateško bojno polje gdje borci mogu birati kut napada, postavljati zamke i nadmudriti protivnike pametnom taktikom. Zato smo Undisputedu dodali nekoliko slojeva mehanike borbe, dajući veću kontrolu nego ikad za ovladavanje The Sweet Science.

Igrajte kroz epsko putovanje od amaterskih boksačkih turnira, sve do toga da postanete Undisputed Champion, u stvarnom modu karijere. Stvorite vlastitog borca ​​uz Character Creator, prilagođavajući sve, od građe, preko tetovaža, do kratkih hlača i rukavica.

Revolucionarna mehanika rada nogu, uključujući preklopnik za labave pokrete koji vam pomaže da s lakoćom obilazite ring i pokret s ravnim stopalima kada vaša izdržljivost padne. Više od 60 pojedinačnih udaraca. Udarajte iz više kutova i smjerova. Finta za postavljanje zamke i kontra.

Svijet boksa

Licencirali smo i surađivali s boksačima iz stvarnog života, upravnim tijelima i robnim markama kako bismo Undisputedu unijeli neviđenu autentičnost.

70+ licenciranih boraca – s još više! Od legendarnih imena kao što su Muhammad Ali i Sugar Ray Robinson do modernih boksačkih prvaka, uključujući Canela Álvareza, Terencea Crawforda i Tysona Furyja.

Uzbudljiva ženska divizija s pionirkama Claressom Shields, Katie Taylor, Jessicom McCaskill, Seniesom Estradom i Ebanie Bridges.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke