Akcija!

Until Dawn

Playstation 4


149,00 Kn 99,00 Kn

Na stanju

SKU: UD PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 25,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Kad se osam prijatelja nađu zarobljenim na udaljenom planinskom odmorištu tijekom svog odmora, počinju se odvijati zokobna zbivanja zbog čega počinju sumnjati da nisu sami. Kako strah i tenzije u grupi rastu, prisiljeni ste donositi brze odluke koje bi mogle značiti život ili smrt za sve uključene. Svaki izbor koji činite dok igrate kao svaki od osam prijatelja, čak i one naizgled trivijalne, će kreirati vašu jedinstvenu priču. S nepetim izvedbama Hollywoodske postave glumaca uključujući Hayden Panettiere (Heroes, Nashville), oživljen sa snagom PlayStationa 4, vaši postupci će odlučivati tko će preživjeti do zore.

Glavne značajke:

 • Napeta priča – Radnja postavljena u izoliranoj planinarskoj kućici, gdje ništa nije kako se čini, osam prijatelja pokušavaju ostati živi, sa ubojicom na slobodi. Igrači definiraju odnose između likova kroz dijaloge i doživljavaju noć sa svojeg jedinstvenog gledišta. Napisano u suradnji s čuvenim horor piscima i redateljima Larryja Fessenden i Graham Reznick, saznajte tko će preživjeti do zore.
 • Horor nove generacije – Koristeći snagu razvijenog Killzone Shadowfall engine-a, ovaj interaktivni horor iz trećeg lica će šokirati i užasnuti igrače zahvaljujući svojoj realnoj grafici i napetim gameplay-om, kako kreirate svoj svoj put kroz zastrašujuću noć. Funkcionalnost DualShock®4 senzora pokreta će pratiti koliko mirni možete biti dok se skrivate od jezivih strahota Until Dawn-a, a PS4 kamera će snimiti vaše prestravljene reakcije koje možete podijeliti s prijateljima.
 • “Butterfly Effect” – Igrači kreiraju svoj put do opstanka sa granajućom pričom što znači da ne postoje dvije identične priče. Odluke, velike i male, oblikovat će jedinstvenu priču svakog igrača. Inspirirano teorijom kaosa, učinak leptira bi mogao trivijalne trenutne odluke razviti u trenutke velike opasnosti.
 • Moralne dileme života i smrti – Tijekom igre ćete se naći u nemogućim situacijama gdje ne postoji prava ili kriva odluka. Prijatelj ili neprijatelj, živite ili umrite – donesite te odluke prije nego što bude prekasno.
 • Hollywoodski talenti – S nepetim izvedbama Hollywoodske postave glumaca uključujući Hayden Panettiere (Heroes, Nashville) i Rami Malek, Until Dawn donosi uvjerljive izvedbe glumaca koje tvore emocionalnu vezu s igračima.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke