Vampyr

Playstation 4


149,00 kn (~19,80 €)

Dostupno odmah

SKU: Vampyr PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Postavljena u Britaniju početkom 20. stoljeća, radnja Vampyra se odvija tijekom napada smrtonosne španjolske gripe. Ulice Londona su osakaćene bolešću, nasiljem i strahom. U potpuno neorganiziranom i sablasnom gradu, samo oni koji su ili budale ili očajni ili pak toliko nesretni da šetaju ulicama, postaju plijen britkih najubojitijih grabežljivaca: Vampira.
Kao rezultat sveopćeg kaosa, vi postajete vampir – kao igrač, vi odlučujete kako iskoristiti svoje nove moći, specijalizirajući se za smrtonosna, svestrana RPG stabla vještina koja utječu na vašu igru.
Kao liječnik koji se nedavno pretvorio u vampira, pokušavate razumjeti svoju novu ulogu. Vaša potraga za intuicijom, otkrićima i borbama ispunit će vas smrću i dramom, a nezaustavljiva i neumoljiva žeđ za krvlju će vas stalno tjerati da oduzimate ljudske živote. Dok se držite o nit čovječnosti koja je ostala u vama, vaše će odluke u konačnici oblikovati sudbinu vašeg heroja dok tražite odgovore u kašljućoj i maglovitoj posljedici španjolske gripe.

Glavne značajke:

 • Istražite mračno atmosferični London početkom 20. stoljeća.
 • Igrajte mučnog i snažnog vampira učeći pravila funkcioniranja svog novog stanja.
 • Čovjek od znanosti, zvijer noći: Vaše najteže bitke bit će u vama samima.
 • Izgradite vlastiti stil borbe kroz širok spektar izrađenog oružja i moćnih sposobnosti vampira da biste pobijedili veliku i jedinstvenu lepezu zvijeri
 • Odaberite svoju sudbinu: moralni izbori oblikovat će vašu priču. Koliko ljudski i human vampir može biti kada se mora hraniti?

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke