Akcija!

Wanderer: The Fragments of Fate PSVR2

Playstation 5 GTIN: 5061005781108


47,99 

Datum izlaska: 28.6.2024.

SKU: WTFOF-PS5-CM
Promotivna ponuda traje do: 27.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Wanderer: The Fragments of Fate donosi inovativan i uzbudljiv novi skup značajki i poboljšanja koja iskorištavaju pravi potencijal PS VR2.

Vrhunski avatari cijelog tijela omogućuju vam da utjelovite likove kroz vrijeme – da vidite sebe kao ove likove po prvi put. Dinamički responzivni avatar, kao i praćenje pogleda, stvaraju iskustvo osmišljeno da igračima pruži veću prisutnost nego ikad prije. Koristeći vrhunsku haptičku tehnologiju PS VR2, sada se možete prepustiti neusporedivoj razini uranjanja s dodirnom optikom osjetljivom na blizinu i kontekstu, fino podešenom da poboljša vaše iskustvo u najvećoj mogućoj mjeri.

Otkrijte i istražite razdoblja i mjesta o kojima ste mogli samo sanjati kroz raznolike i bogate svjetove. Otkrijte raznoliku i eklektičnu postavu likova u svojoj neustrašivoj potrazi. Eksperimentirajte zajedno s pomahnitalim izumiteljima, krenite pred nepreglednu gomilu hipija, branite drevne civilizacije od invazije, dekodirajte tajne poruke usred rata i otkrijte tajne svemirske utrke.

Naša potpuno nova platforma vođena fizikom podiže akcijsku avanturu na potpuno novu razinu, dajući igračima mogućnost istraživanja i interakcije s našim svjetovima na nove i kreativne načine.

Plivajte, skačite, čučnite, penjite se, ziplineom i ljuljajte se kroz različita bogata okruženja i krajolike uz fizičke interakcije sljedeće generacije stvarajući svjetove koji su realističniji i uvjerljiviji.

Čak je i Samuel (vaš vjerni pratitelj na satu) dobio novi izgled.

S novim korisničkim sučeljem, sustavom pohrane, nadogradnjom putovanja kroz vrijeme i genijalnom novom značajkom – Echo Diviner – koja vam omogućuje lociranje izgubljenih predmeta, Samuel je sada vrjedniji nego ikada.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke