Akcija!

WRC 10

Playstation 5


399,00 kn

Na stanju

SKU: WRC10 PS5

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Kako bi proslavili 50. obljetnicu prvenstva, WRC 10 nudi potpuno novo obljetničko izdanje, prepuno novih sadržaja i senzacija.
Proživite najintenzivnije trenutke od 1973. do danas! WRC 10 History Mode stavlja vaše vozačke talente na test kroz 19 povijesnih događaja koji zahtijevaju prilagodbu trkačkim uvjetima svakog vremenskog razdoblja.

Novi WRC 10 sadržaj:

 • 4 nove 2021 rally destinacije: Estonija, Hrvatska, Belgija i Španjolska
 • 6 povijesnih rally destinacija uključuju Grčku (Acropolis), San Remo, Njemačku i Argentinu
 • 120 special stages
 • 52 službena tima iz 2021 sezone (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC),
 • 20 legendarnih automobila –  Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota, i drugi…

Career Mode, koji je jednoglasno proglašen jednim od najbolje razvijenih i najpotpunijih u trkaćoj igri, također je opsežno nadograđen i sada uključuje uređivač, tako da možete stvoriti vlastiti tim i dodati svoje boje suvremenim automobilima!
S hiperrealističnim i ultra preciznim engine-om fizike, WRC 10 je učinio osjećaj vožnje još boljim, s boljom aerodinamičkom silom, turbom i upravljanje kočenjem na svim površinama. Dizajn zvuka također je obnovljen kako bi se pojačalo uranjanje.
Posebno natjecateljski eSport s dnevnim i tjednim izazovima te klubovima tako da možete stvarati vlastita natjecanja, a vozači se mogu mjeriti sa zajednicom na vlastitoj razini

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke