Death’s Door

Playstation 5 GTIN: 5060760888688


18,99 

Dostupno odmah

SKU: DDOOR-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Žnjeti duše mrtvih i udarati po satu moglo bi postati monotono, ali za Vranu je to pošten posao.

Posao postaje živ kada vam je dodijeljena duša ukradena i morate pronaći očajnog lopova do kraljevstva netaknutog smrću – gdje stvorenja rastu daleko nakon isteka roka i preplavljuju se pohlepom i moći.

Značajke:

 • Talon Sharp Combat: Upotrijebite oružje za blisku borbu, strijele i magiju da nadvladate fantastičan niz zvijeri i polubogova. Pogreške se kažnjavaju, a pobjeda nagrađuje. Ostvarite prednost prilagodbom statistike svojih likova i ovladavanjem sposobnostima i poboljšanjima koja ste dobili.
 • Prekrasno turobni svijet: Odvažite se iza vrata i istražite zemlju punu uvrnutih stanovnika i bezbrojnih tajni, donoseći nadu čudnim i divnim likovima koje ćete sresti na putu.
 • Mračna misterija koju treba razotkriti: Uđite u trag i porazite kolosalne tirane s vlastitim pričama i motivacijama. Doživite turobnu, ali mračnu komičnu priču, otkrivajući istinu iza protoka duša, ulogu Vrana i porijeklo Doorsa.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke