Ghostrunner

Playstation 5


19,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: GR-PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Ghostrunner je hardcore FPP slasher prepun munjevito brze akcije, smješten u sumornu, cyberpunk megastrukturu. Popnite se na toranj Dharma, posljednje utočište čovječanstva, nakon kataklizme koja je završila svijet.

Probijte se od dna do vrha, suočite se s tiranskim Keymasterom i osvetite se. Ulice ovog grada-tornja pune su nasilja. Majstorica ključeva (Keymaster) Mara vlada željeznom rukom i s malo obzira prema ljudskom životu. Kako se resursi smanjuju, jaki vrebaju slabe i kaos prijeti uništiti i ono malo reda što je preostalo. Slijedi odlučujuća zadnja borba. Posljednji pokušaj da se stvari isprave prije nego što čovječanstvo prijeđe rub izumiranja.

Kao najnapredniji blade fighter ikad stvoren, uvijek si brojčano nadjačan, ali nikad nadjačan. Režite svoje neprijatelje monomolekularnom katanom, izbjegavajte metke svojim nadljudskim refleksima i upotrijebite razne specijalizirane tehnike.

Mehanika ubojstva jednim udarcem i čini borbu brzom i intenzivnom. Iskoristite svoju nadmoćnu pokretljivost (i česte kontrolne točke!) da se neustrašivo upustite u beskrajni ples sa smrću.

Ghostrunner nudi jedinstveno iskustvo za jednog igrača: brzu, nasilnu borbu i originalno okruženje koje spaja znanstvenu fantastiku s postapokaliptičnim temama. Priča priču o svijetu koji je već završio i njegovim stanovnicima koji se bore za preživljavanje.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 19,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke