Atomic Heart

Playstation 5


54,90 

Dostupno odmah

SKU: AH PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Dobrodošli u utopijski svijet čuda i savršenstva, u kojem ljudi žive u skladu sa svojim odanim i gorljivim robotima.
Pa, tako je to nekada bilo. S lansiranjem najnovijeg sustava robotske kontrole, za samo nekoliko dana, tragična nesreća ili globalna zavjera mogla bi ga poremetiti…
Nezaustavljiv tijek tehnologije zajedno s tajnim eksperimentima doveo je do pojave mutantskih stvorenja, zastrašujućih strojeva i supermoćnih robota — svi su se odjednom pobunili protiv svojih tvoraca. Samo ih ti možeš zaustaviti i saznati što se krije iza idealiziranog svijeta.
Koristeći borbene sposobnosti koje vam daje vaša eksperimentalna moćna rukavica, vaš arsenal oštrica i vrhunskog oružja, borite se za svoj život u eksplozivnim i frenetičnim okršajima.
Prilagodite svoj stil borbe svakom jedinstvenom protivniku. Kombinirajte svoje vještine i resurse, koristite okoliš i nadogradite svoju opremu kako biste prevladali izazove i borili se za dobro.

Glavne značajke:

 • Utopijski svijet, istovremeno lud i uzvišen
 • Visceralna, spektakularna i nemilosrdna borba
 • Uništavajte divovske strojeve i mutante koristeći svoje višestruke vještine i napredna oružja
 • Nadogradite svoj arsenal i opremu

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke