Fallout S.p.e.c.i.a.l. Anthology

Windows PC


58,99 

Dostupno odmah

SKU: FSP-PC-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Doživite konačnu PC kolekciju iz nagrađivane serije Fallout®. Antologija Fallout S.P.E.C.I.A.L sadrži svih sedam hvaljenih igara i službenih dodataka u vrhunskom kolekcionarskom setu uključujući – Fallout 76, Fallout 4: Izdanje igre godine, Fallout 3: Izdanje igre godine, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 i Fallout. Pakiran u ekskluzivnu kutiju za pohranu mini-nuklearki, zajedno sa zvučnim zvukom bombe.

Fallout 76

Radite zajedno s drugim igračima, ili ne, kako biste preživjeli. Doživite najveći i najdinamičniji svijet ikada stvoren u svemiru Fallout s velikim besplatnim ažuriranjima kao što su The Pitt, Wastelanders, Steel Reign i Steel Dawn, koja su rasla i razvila igru ​​s bogatim sadržajem priče, zaraćenim frakcijama te izborom i posljedicama. Igrajte sami ili se udružite dok istražujete, tražite, gradite i pobjeđujete protiv najvećih prijetnji pustoši.

Fallout 4: Game of the Year

Kao jedini preživjeli iz trezora 111, ulazite u svijet uništen nuklearnim ratom. Svaka sekunda je borba za opstanak, a svaki izbor je vaš. Samo vi možete obnoviti i odrediti sudbinu Pustopoljine. Dobrodošao kući.

Fallout 3: Game of the Year

Smjestite više od 200 godina nakon nuklearnog rata, stvorite bilo kojeg lika i istražite otvorene pustoši Washingtona, D.C. kako god odaberete. Svaka minuta je borba za preživljavanje dok se susrećete sa Super Mutantima, Ghoulovima, Raiderima i drugim opasnostima Pustopoljine. Uz hvaljeni Fallout 3, izdanje Game of the Year uključuje službene dodatke: The Pitt, Operation: Anchorage, Broken Steel, Point Lookout i Mothership Zeta.

Fallout New Vegas: Ultimate Edition

Borite se preko užarene Mojave Wasteland do neonom okupanog Vegas Stripa. Usput ćete se upoznati sa šarolikom grupom likova, frakcija, mutiranih stvorenja i još mnogo toga. Fallout New Vegas: Ultimate Edition dolazi u kompletu s punim paketom dodataka: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier’s Stash i Gun Runners Arsenal.

Fallout Tactics

U ovim mračnim vremenima, Bratstvo čelika je sve što stoji između ponovno upaljenog plamena civilizacije i ozračene Pustopoljine. Uzmite oružje, stanite rame uz rame sa svojom braćom i zaštitite slabe, sviđalo se to njima ili ne. Tvoji suborci će ti biti draži od obitelji, a za one koji prežive bit će časti, poštovanja i ratnog plijena.

Fallout 2

Prošlo je mnogo godina otkako su vaši preci gazili pustarama. Dok tražite Garden of Eden Creation Kit kako biste spasili svoje primitivno selo, vaš je put posut paralizirajućom radijacijom, megalomanskim mutantima i nemilosrdnim nizom laži, prijevara i izdaje. Počinjete se pitati može li itko doista išta dobiti od ovog vrlog novog svijeta.

Fallout

Nakon 80 godina idiličnog života Vaulta, vitalni vodeni čip Vaulta 13 se pokvario. Odabrao vas je Nadzornik da se odvažite u Pustoš i spasite svoje kolege Stanovnike trezora. Potražite novi mikročip i vratite se prije nego nestane vode.

* Sve igre se nalaze na kodu u digitalnom obliku

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke