Akcija!

Metaphor: Refantazio – Steelbook Edition

Windows PC GTIN: 5055277053858


59,99 

Datum izlaska: 11.10.2024.

SKU: MRF-PC-CB
Promotivna ponuda traje do: 10.10.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Suočite se sa svojim strahovima, zauzmite prijestolje!

Od kreativnih umova koji stoje iza Persone 3, 4 i 5 dolazi Metaphor: ReFantazio, jedinstveni svijet mašte, u kojem će vaš protagonist putovati zajedno sa svojom vilinskom družicom, Gallicom, kako bi skinuo kletvu s izgubljenog princa kraljevstva. Upravljajte svojom sudbinom, suočite se sa svojim strahovima i probudite magične arhetipske moći koje leže uspavane u vašem srcu. Probuđenjem arhetipa, otključat ćete moć kanaliziranja i kombiniranja sposobnosti jedinstvenih klasa poslova. Ojačajte svoje veze i izgradite svoju družinu kako biste uništili moćne neprijatelje i otkrili pravu prirodu kraljevstva.

Glavne značajke:

 • Idite na misije, ronite u tamnicu i lovite blago danju. Ojačajte odnose, izgradite veze i povećajte vrline noću. Mudro birajte svoje postupke, upravljanje vremenom ključno je za postizanje vašeg cilja.
 • Vozite svog trkača rukavicama do dalekih tamnica i gradova širom prostranog svijeta. Otkrijte prekrasne krajolike popraćene zadivljujućom glazbom, impresivnim korisničkim sučeljem i scenama animea.
 • Uzbudljiv sustav borbe na poteze s mješavinom akcije u stvarnom vremenu. Prilagodba zabave putem moći “Arhetipa” daje slobodu da personalizirate svoju avanturu.
 • Tajanstvena i uzbudljiva priča odvija se u svijetu u kojem se ljudi moraju boriti protiv vlastite tjeskobe. Pridružite se Kraljevskom turniru s visokim ulozima koji obećava sate zadivljujućeg istraživanja i otkrivanja.

Preorder bonus donosi uključuje 2 DLC-a:

 • Archetype EXP Chest Set
 • Adventurer’s Journey Pack

Fizičko SteelBook izdanje uključuje:

 • Osnovna igra (Steam code-in-a-box)
 • Steelbook
 • Papirnata karta u pergamentnom stilu Kraljevstva Eukronije

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke