Diablo IV (4)

Playstation 5


69,99  (527,34 kn)


Dostupno odmah

SKU: D-IV PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Potrebna internet veza.

Počinje pakao u ovom mračnom, ekspanzivnom akcijskom rpg-u otvorenog svijeta.

Legendarni akcijski RPG serijal vraća se u igri Diablo IV. Ova spektakularna evolucija predstavlja golemi novi svijet za istraživanje ispunjen beskrajnim pustolovinama, smrtonosnim demonima i legendarnim plijenom.
Otkrij iskvarenu zemlju područja Sanctuary dok pada u novu eru tame. Lilith, kći Mephista, Gospodara Mržnje, oslobođena je od progonstva i sada njezin utjecaj pun mržnje prijeti svijetu. Samo ti i tvoji prijatelji pustolovi stojite između Lilith i uništenja Sanctuaryja.
Istraži Sanctuary sam ili s prijateljima dok napreduješ kroz uzbudljivu kampanju igre Diablo IV, preuzimajući misije, oslobađajući gradove i boreći se protiv epskih bosseva. U poznatom stilu igre Diablo, čeka te opsežna završna igra; igrači se mogu sastati u zajedničkom svijetu igre kako bi trgovali, udruživali se ili testirali svoju moć u PvP zonama bez predvorja. Unakrsna igra, unakrsna progresija i couch co-op omogućuju ti nastavak pustolovine bilo kada i bilo gdje.

Glavne značajke:

 • Beskrajna pustolovina – Bilo da igraš sam ili s prijateljima pustolovima, svaka od zona Sanctuaryja sadržava opkoljene gradove koje treba vratiti, nelinearne misije, tamnice pune demona koje moraš preživjeti i dragocjeni plijen koji moraš osvojiti. Svijet igre će nastaviti rasti uz nove događaje, priče, sezone, nagrade i još mnogo toga.
 • Junak kao nijedan drugi – Stvori potpuno jedinstvenog lika. Odaberi jednu od pet klasa, a zatim personaliziraj svog junaka različitim kozmetičkim dodacima, talentima i sposobnostima. Ojačaj ih odabirom puta na razgranatom prikazu vještina, a zatim izradi vlastite moćne specijalizacije za kraj igre uz ploče Paragon.
 • Kombiniraj i zavladaj – Otkrij i kupuj razna oružja, oklope i rune kako bi izjednačio izglede protiv demona koji prijete Sanctuaryju. Eksperimentiraj sa svojom kolekcijom i stvori moćne setove kojima ćeš uništiti neprijatelje.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.