Ghostwire: Tokyo

Playstation 5


29,90 

Dostupno odmah

SKU: GwT PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Suoči se s nepoznatim, otkrij istinu i spasi grad.
Tokijom vladaju smrtonosne nadnaravne sile kojima upravlja opasni okultist uslijed kojih stanovništvo Tokija nestaje u trenu.
Udruži se s moćnim duhovnim bićem koje žudi za osvetom i ovladaj snažnim arsenalom sposobnosti dok pokušavaš otkriti mračnu istinu koja stoji iza brojnih nestanaka i suočiti se s nepoznatim u igri Ghostwire: Tokyo.

Glavne značajke:

 • Prekrasan i jezovit Tokio – Istraži jedinstvenu viziju Tokija kojeg je naglavačke izokrenula nadnaravna sila. Od ultra modernog gradskog pejzaža do tradicionalnih hramova i uskih uličica – jezovit, a opet tako lijep grad prepun je Yokaija – duhova gladnih osvete koji vrebaju ulicama. Upoznaj legendarne znamenitosti, kao što su Prijelaz Shibuya i Tokyo Tower, koje su ostale smrznute u trenutku nestanka gradskog stanovništva te otputuj u nadrealno podzemlje i pokušaj spasiti svoju obitelj.
 • Realističnost svojstvena novim generacijama – Doživi Tokio okupan kišom u nevjerojatnoj grafici – na konzoli PlayStation 5 to je moguće zahvaljujući tehnologijama praćenja zraka svjetlosti i zvuku 3D AudioTech, svojstvenima za konzole nove generacije. Osjeti svu snagu svojih nadnaravnih vještina u svakoj borilačkoj sposobnosti i u svakoj kretnji svojega lika – to ti omogućuju jedinstvene dodirne povratne informacije i adaptivni okidači.
 • Razorne elementarne sposobnosti – Ovladaj kombinacijom nadogradivih elementarnih moći i vještinama hvatanja duhova pa sredi nadnaravnu prijetnju. Upotrijebite svoje onostrane sposobnosti kako biste se popeli na vrh panorame Tokija i preletjeli ulicama kako biste otkrili nove misije ili čak iznenadili neprijatelje.

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke