Metroid Prime Remastered

Nintendo Switch


39,50 

Proizvod nije na stanju

SKU: MPR NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Ponovno postanite lovkinja na glave Samus Aran u Metroid Prime Remastered-u! Kritički hvaljena avantura u prvom licu obnovljena je za Nintendo Switch.

Ponovno rođena klasična avantura

Smirena i sposobna, Samus preuzima ovu solo misiju… ali nije sama.
Putujte kroz različite biome dok otkrivate zlokobne pokuse svemirskih pirata i prikupljate informacije o otrovnoj tvari koja je uništila planet.
Od tihe tišine snježnih Phendrana Driftova do magmatskih gejzira Magmoor Caverns, ovaj strani planet predstavlja prekrasne surove krajolike i labirinte.
Krenite naprijed prema svom sljedećem cilju ili odvojite vrijeme da zastanete i skenirate svoje okruženje, zadirući u tajne koje čuvaju stvorenja i povijest Tallona IV.
Upotrijebi Samusin Arm Cannon i suprotstavi se nezemaljskim bićima, osnaženim svemirskim gusarima i Metroidima koji crpe energiju.
Ponovno posjetite prethodno nedostupna područja i obratite pozornost na svoje okruženje kako biste riješili zagonetke i dobili više nadogradnji.
Trebat će vam pomoć sposobnosti poput ledene zrake, projektila i nekoliko vizira kako biste otklonili vanzemaljske prijetnje koje vrebaju iza svakog ugla.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke