Mario Party Superstars

Nintendo Switch


53,90  (406,11 kn)

Dostupno odmah

SKU: MPS NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Mario Party se vratio s pet klasičnih ploča iz Nintendo 64 Mario Party igara. Glazura susreće cvijeće dok se utrkujete kako biste dobili najviše zvijezda (i sabotirali svoje protivnike) na ploči Peach’s Birthday Cake iz izvorne Mario Party igre. Ili gledajte odbrojavanje koje oslobađa Bowser Coin Beam i držite te novčiće na ploči Space Land-a. Plima i oseka mogu se brzo promijeniti na Mario Partyj-u, pa budite oprezni, parijaneri. Ovaj i svi drugi načini mogu se također igrati i online!
Okušajte se u Superstar kolekciji mini igara iz cijelog Mario Party serijala. Bez obzira štedite li novčiće za zvijezde u načinu igre na ploči ili vježbate u slobodnoj igri, nema ničeg sličnog kada se posljednji koji ostaje u Mushroom Mix-Up ili Shy Guy Says načinu igranja. Sve mini igre igraju se pomoću tipki, pa se možete igrati sa Joy-Con kontrolera, Nintendo Switch Pro Controller ili Nintendo Switch Lite.
Zabavite se bilo kada i bilo gdje uz isti sustav, lokalnu bežičnu vezu ili online igru. Natječite se s prijateljima u board game načinu igre gdje se spremaju svaki vaš potez, pa slobodno napravite pauzu i nastavite tamo gdje ste stali. Koristite naljepnice da biste hvalili ili gnjavili suparničke igrače dok se utrkujete po ploči skupljajući zvijezde. Svi načini podržavaju mrežni multiplayer, pa se možete pridružiti prijateljima na nekoliko mini igara ili maratonskom meču u 30 poteza. Pobjeda je jednako slatka (a krađa zvijezda jednako zadovoljavajuća) s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.