Akcija!

Super Smash Bros Ultimate

Nintendo Switch


549,00 kn 469,00 kn

Na stanju

SKU: SSBU NS Switch

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 9 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Super Smash Bros.  se ne zove Ultimate bez razloga – ova igra je ULTIMATE igra za ljubitelje originalnih igara. Tu su nove razine i novi borci, uključujući svakog borca ikada sadržanog u serijalu! To su nevjerojatna 74 borca. Podignite iskustvo Super Smash Bros. na nove visine uz bržu borbu, nove napade, nove predmete i nove obrambene opcije. Što je još novo? Možete održavati free-for-all za 4 igrača ili zaigrati bitke za do 8 igrača.

Svaki borac iz Super Smash Bros. serijala u jednoj igri
U Super Smash Bros. Ultimate možete igrati kao svaki prijašnji borac koji je bio u Super Smash Bros. Osim što uključuje svakog borca koji je prethodno viđen u Super Smash Bros, ima još novih dodataka – to je ukupno 74 boraca za uživanje! Novi borci uključuju Ken iz Street Fightera i Incineroar iz Pokemona. Ali postoji mnogo više povratnih boraca, uključujući Wolf, Ice Climbers, Pokémon trenera, Mario, Fox, Zelda, i još mnogo drugih!

Unaprijeđene i poboljšane razine
Postoje nove razine i poboljšane starije razine za igru! Postoji više od 100 razina, a svaka od njih ima Battlefield i Final Destination verzije. Da biste dodali više izazova, sada postoje razine opasnosti (Stage Hazards) koje će promijeniti vašu igru na jedinstven način! Možete čak i Stage Morph sredinom bitke, tako da nakon određene količine vremena možete odabrati dvije razine. Želite li ju još personalizirati? Odaberite svoju prilagođenu tematsku glazbu za bitke i postavite svoju pozadinsku glazbu s ovom opcijom. Možete odabrati preko 800 pjesama tako da možete stvoriti bitku kakvu želite.

Više Pokemona i trofeja za asistenciju
Pripremite se za povišenu Super Smash Bros. izvedbu s novim predmetima i novim obrambenim opcijama. Predmete koje se pojavljuju na razini mogu biti vaš ključ za pobjedu ako ih ispravno upotrijebite! Svaki predmet, Pokémon predmet i pomoćni trofej sve rezultiraju nečim različitim. Na primjer, upotrijebite Pokéball kako biste pozvali nasumičnog Pokémona koji će vam pomoći u borbi ili postaviti polje za iscjeljenje (Healing Field) na tlu kako bi polako zacjeljivali.

Game Modes
Gameplay je svestraniji nego ikada s više faza, uključujući Battle Squad Strike, Tourney mode, Smashdown mode, novi Training mode, i naravno, Classic Mode. Izbor je stvarno vaš! Možete održati free-for-all za 4 igrača ili uživati ​​u masivnoj borbi za 8 igrača.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata (do max. 48 sati) od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke