Astral Chain

Nintendo Switch


59,90 

Dostupno odmah

SKU: AC Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Astral Chain nova je akcijska igra tvrtke PlatinumGames, koju je režirala Takahisa Taura, poznata po svom radu kao dizajnerica igara na NieR: Automata, a nadzirala Hideki Kamiya, tvorac serije Bayonetta. Kao dio policijske jedinice specijalnih snaga u multikulturalnom futurističkom gradu, igrači rade zajedno s posebnim živim oružjem, Legijom, u sinergetskom akcijskom sustavu bitke i istraživanja.

Značajke:
• Dolazi isključivo na Nintendo Switch. Kao dio policijske specijalne skupine, na vama je da se borite protiv tajanstvenih bića sličnih vanzemaljcima koji su napali svijet.
• U vašoj avanturi birajte između dva lika koji se mogu igrati, jednog muškarca i jedne žene. Lik koji ne odaberete pojavljuje se i kao vaš mlađi blizanac i član Neurona.
• Kako bi se odupro stvorenjima, čovječanstvo je razvilo posebno oružje: Legiju. Legija djeluje kao vaš partner i pomaže vam u istragama.
• Surađujte s Legijom i koristite sve vrste borbenih stilova za borbu sa svojim neprijateljima. Upotrijebite ovaj sinergetski sustav djelovanja za borbu i istraživanje zajedno.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke