Mario Golf: Super Rush

Nintendo Switch GTIN: 045496427719


48,90 

Dostupno odmah

SKU: MG SR NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Mario Golf: Super Rush, najnoviji dio serije Mario Golf, dolazi na Nintendo Switch. Pridružite se svojim omiljenim likovima iz Mushroom Kingdom-a na putu kroz terene ispunjene bujnim, prirodnim krajolikom.
Krenite u zamah pomoću tipki ili koristite kontrole pokreta držeći Joy-Con kontroler poput palice za golf. Baš kao i u stvarnosti, morat ćete proučiti vjetar i teren, ali postoje i korisne značajke koje će vam pomoći da svoje udarce dovedete do savršenstva. Iskoristite mjerač hitca koji vam pokazuje kako će se hitac zakriviti zbog nagiba i skeniranje koje vam omogućuje da proučite teren.
Među novim značajkama igre je Speed ​​Golf. U ovom načinu igre ćete krenuti sa igrom u isto vrijeme kada i ostali igrači, a zatim ćete se utrkivati ​​kroz stazu da biste došli do svoje lopte. Nadmašite svoje protivnike da bi se popeli na vrh. U igri nisu samo vaše golferske sposobnosti: nadmašite i prekidajte protivnike udarcima i specijalnim potezima. Mario na primjer, može otpuhati loptice drugim igračima 🙂
Vodite Mii lika od početnika do profesionalnog golfera, igrajući protiv raznih likova Mushroom Kingdoma u Story Modeu. Pređite na višu razinu pomoću iskustvenih bodova stečenim tijekom mečeva, a zatim ih rasporedite u različite statistike kako biste razvili svoj lik.
Također možete uživati ​​u multiplayeru sa do tri druga igrača, lokalno i online.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke