Luigi’s Mansion 3

Nintendo Switch


54,90  (413,64 kn)

Dostupno odmah

SKU: LM3 NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Luigi odlazi na odmor iz snova s ​​Mariom i prijateljima nakon što je dobio poziv u luksuzni hotel. Međutim, njegov san brzo postaje noćna mora kada Kralj Boo otkriva da je sve bilo zamka za hvatanje Maria i prijatelje. Uz pomoć profesora E. Gadda još jednom, oklijevajući i bojažljivi heroj Luigi kreće se po zloglasnom hotelu u potrazi da ih spasi.
Upravljajte unaprijeđenim Poltergust G-00 kako bi onesposobili obrane duhova ili pozovite Gooigi, potpuno zelenog dvojnika koji pomaže Luigi da savlada prepreke koje ne može proći sam. Izmjenjujte između Luigija i Gooigija kao jedan igrač ili zgrabite prijatelja i kontrolirajte svaki zasebno. Za više frenetične multiplayer akcije, utrkujte se s vremenom da biste ispunili različite ciljeve na nizu katova u ScareScraper mode. ScareScraper mode se može se igrati online ili lokalno s do osam igrača na četiri Nintendo Switch sustava (potrebne su zasebne igre; prodaju se zasebno).

Glavne značajke:

 • Možda je još uvijek kukavica, ali Luigi ima na raspolaganju više alata i sposobnosti nego ikad prije. Ovladajte novim snažnim potezima Luigija: Slam, Suction Shot i Burst
 • Udružite se s najnovijim izumom profesora E. Gadda, Gooigijem, potpuno zelenim dvojnikom koji se može provući kroz uske prostore, hodati po šiljcima i na druge načine pomoći Luigiu da prevlada prepreke koje ne može proći sam
 • Razmjenite između Luigija i Gooigija kao jednog igrača ili zgrabite prijatelja i kontrolirajte svakog istovremeno
 • Istražite Last Resort, penjući se na različite tematske katove prepune lukavih zamki i sablasnih neprijatelja

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.