Far Cry 4

Playstation 4 GTIN: 3307215793374


19,99 

Dostupno odmah

SKU: FC4 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Izgrađen od legendarnog DNK svog nagrađivanog prethodnika, Far Cry 4 donosi najekspanzivnije i najbogatije Far Cry iskustvo ikada, u sasvim novom i masivnom otvorenom svijetu, s integriranim drop-in & drop-out kooperativnim open world gameplay-om.
Skriven u visokim Himalajima leži Kyrat, zemlja tradicije i nasilja. Vi ste Ajay Ghale. Putujući u Kyrat kako bi ispunili umiruću želju vaše majke, naći ćete se uhvaćeni u građanskom ratu za rušenje opresivnog režim diktatora Pagan Min. Istražite i putujte ovim ogromnim otvorenim svijetom, gdje opasnost i nepredvidljivost vrebaju iza svakog ugla. Ovdje je svaka odluka važna, a svaka sekunda druga priča. Dobrodošli u Kyrat.

Istražite otvoreni svijet ispunjen mogućnostima

Otkrijte najrazličitiji otvoreni svijet ikada stvoren. Uz teren koji se proteže od bujne šume do snijegom prekrivenih Himalaja, cijeli svijet je živ … i smrtonosan.

 • Od leoparda, nosoroga, crnih orlova, i jazavac, Kyrat je dom za raznoliku divljač. Kretajući na lovu za resurse, znajte da nešto možda lovi vas …
 • Izvidite neprijateljski teritorij odozgo u posve novom gyrocopter-u a onda se spustite natrag na zemlju u svojem odijelu sa krilima. Uspite se na leđa slona od šet tona i oslobodite njegovu sirovu snagu na vaše neprijatelje.
 • Odaberite pravo oružje za posao, bez obzira na to koliko lud ili nepredvidljiv posao bio. Uz raznolik arsenal, biti ćete spremni na sve.

Co-op: Povedite prijatelja

Ne treba na svako putovanje krenuti sam. Far Cry 4 omogućuje drugom igraču da upadne i ispadne iz igre u bilo kojem trenutku, ponovno izmišljajući kooperativno iskustvo u istinskom duhu Far Cry-a za novu generaciju konzola. Sada ćete biti u mogućnosti da otkrijete i istražite živi otvoreni svijet Kyrat-a zajedno.

Arena: Što ćete postati?

Dokažite vaše borbene vještine i borite se za opstanak i slavu u Areni. Zaraditi poštovanje publike i testirajte svoju volju da preživite, borite se s ljudima i životinjama, dok samo jedan natjecatelj ne ostane.

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke