Rayman Legends

Playstation 4


18,50  (139,39 kn)

Dostupno odmah

SKU: RL PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Rayman, proglašen platformerom godine i dobitnik više umjetničkih i glazbenih nagrada, došao je na PlayStation 4 s potpuno novom avanturom. Michel Ancel, proslavnjeni kreator Rayman-a, Beyond Good & Evi i Raving Rabbidsa donio je svoju inovativnost i kreativnost u ovaj novi i uzbudljivi platformer.
Rayman, Globox i Teensies lutaju kroz začaranu šumu kada otkrivaju misteriozni šator ispunjen nizom zadivljujućih slika. Kada pogledaju pobliže, primijete kako svaka slika pripovijeda priču o mitskom svijetu. Približavajući se slici koja prikazuje srednjovjekovnu zemlju, iznenada bivaju usisani u sliku, te bačeni u svijet gdje njihova avantura počinje. Ekipa se mora kretati, skakati i boriti putem kroz svaki svijet da spase dan i otkriju tajne svake legendarne slike.

Glavne značajke:

 • 3D Boss borbe – “Šefovi” imaju veliku prednost nad Rayman-ovom ekipom … dodatnu dimenziju! Zmajevi i druga epska bića mogu napasti iz svih kutova, tako da ćete morati biti na vrhuncu vaše umješnosti kako bi ih pobijedili.
 • Novi izazovi – Povežite se s prijateljima putem raznih izazova koji će testirati vaše vještine i brzinu. Provjerite ljestvicu najboljih igrača (leaderboards) kako bi saznali kakvi ste u odnosu na ostatak svijeta.
 • Rayman Rocks! – Skačite u ritmu bubnja, udarajte u skladu sa bass linijom, pa čak koristite i zip-liniju u skladu sa svirkom gitare. Tajming i ritam su ključni za prelazak glazbenih razina. Ustanovite imate li ono što je potrebno da budete junak platforminga.
 • Napredak UbiArt engine-a – UbiArt engine je proširio svoje sposobnosti te sada uključuje 3D gameplay elemente, novi dizajn rasvjete i novi sustav renderiranja koji vodi Rayman-ovu nagrađivanu grafiku na sljedeću razinu.
 • Povratak nagrađivanog tima – Legendarni tim umjetnika, dizajnera i skladatelja se ponovo udružio kako bi stvorio nove svjetove, nove likove i novi soundtrack.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.