Akcija!

Assassin’s Creed Rogue Remastered

Playstation 4


129,00 kn

Na stanju

SKU: ACR R PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500,00 kn
 • Isporuka 24-48h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Assassin’s Creed Rogue, predstavlja najmračnije poglavlje u Assassin Creed franšize do sada. Kao Shay, doživjet ćete sporu transformaciju iz Assassina u lovca na Assassine. Pratite svoja uvjerenja i krenite na izvanredno putovanje kroz New York, divlje doline rijeke, te daleko u ledeno hladne vode sjevernog Atlantika u potrazi za svoj krajnji cilj – srušiti Assassine.

Radnja je smještena u Sjevernoj Americi za vrijeme 18. stoljeća. Usred kaosa i nasilja Francuskog i Indijanskog rata, Shay Patrick Cormac, neustrašivi mladi član Assassin bratstva, prolazi kroz tamnu transformaciju koja će zauvijek oblikovati budućnost američkih kolonija. Nakon opasne misiju koja je tragično pošla po krivu, Shay okreće leđa Assassinima koji su, kao odgovor, pokušali okončati njegov život. Odbačen od stane onih koji su ga jedom zvali bratom, Shay kreće na misiju eliminiranja svih koji su se okrenuli protiv njega i u konačnici postaje najstrašnij lovac Assassina u povijesti.

Glavne značajke:

 • Postanite ultimativni lovac na Assassine – Po prvi put u povijesti, doživjeti Assassin’s Creed svijet iz perspektive jednog templara. Igrajte kao Shay, koji osim vladanja smrtonosnim vještinama Assassina, također posjeduje nikad prije viđene vještine i oružja:
 1. Opremite Shay-a smrtonosnom zračnom puškom koja je dobra za borbu za kraće i dulje udaljenosti. Odvratite, otklonite ili zbunite svoje neprijatelje koristeći razne strijeljiva, uključujući specijalizirane metake i granate.
 2. Zaštitite se od skrivenih Assassina sa svojim poboljšanim “Eagle vision”. Koristite svoj “Eagle vision” za procijenjivanje svog okruženja i otkrivanje Assassina koji se skrivaju u sjeni, na krovovima, u gužvi.
 • Polako se spuštajte  u tamu – Svjedočite transformaciji Shaya od avanturističkog Assassina do mračnog i predanog Templara spremnog na lov svoje bivše braće. Iskusite iz prve ruke događaje koji će dovesti Shay-a niz tamni put i postaviti ga na stazu koja će zauvijek promijeniti sudbinu Assassin bratstva.
 • Novi i poboljšani Pomorski gameplay – Otplovite u svom brodu, The Morrigan, i borite se putem kroz ledena mora sjevernog Atlantika i uskim vodama američkih riječnih dolina. Assassin’s Creed Rogue gradi na nagrađivanom pomorskom iskustvu iz Assassin’s Creed IV: Black Flag sa svim novim gameplay-om, uključujući:
 1. Nove taktika neprijatelja : branite se od Assassina koji se pokušavaju ukrcati na vaš brod i svrgnuti vašu posadu. Riješite ih se brzo kako bi izbjegli gubljenje članova posade.
 2. Nova oružja poput gorućeg ulja, što ostavlja trag iza broda kako bi  se spali neprijateljski brodovi, te Puckle gun koji ima sposobnost ispaliti veliku količinu metaka poput strojnice.
 • Artički svijet prepun mogućnosti – Probijaj se kroz ledene ploče i otkriti skrivene lokacije, te koristiti ledenjake kao zakrilje tijekom pomorskih bitaka.
 • Golemi raznolik otvoreni svijet za istraživanje – Shayev priča će vam omogućiti da istražite tri jedinstvena okruženja:
 1. Sjevernoatlantski ocean – Doživite hladni vjetar i visoke ledenjake Arktika u ovom velikom pomorskom igralištu.
 2. River Valley – Veliko hibridno okruženje “American Frontier” koje miješa riječnu plovidbu i istraživanja tla
 3. New York – Jedan od najpoznatijih gradova u svijetu, u potpunosti rekreiran kakav je postojao u 18. stoljeću.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke