Assassin’s Creed 4: Black Flag

Playstation 4


129,00 kn (~17,14 €)

Dostupno odmah

SKU: AC4 BF PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Godina je 1715. Pirati vladaju Karibima i osnovali su vlastitu Republiku bez zakona u kojoj je korupcija, pohlepa i okrutnost uobičajena pojava.

Među tim odmetnicima je mlad i drzak kapetan po imenu Edward Kenway. Njegova borba za slavu mu je zaradila poštovanje legendi poput Blackbeard-a, ali ga je uvela i u drevni rat između Assassina i Templara, rat koji može uništiti sve što su gusari izgradili.

Glavne značajke:

 • Drzak buntovnički ubojica – Postanite Edward Kenway, karizmatični, ali brutalni kapetan gusar, obučeni od strane Assassina. Edward bez napora može izmjenjivati ​​između Skrivene oštrice i svim novih oružja, uključujući četiri kremenjače (pištolja) i dva mača s kratkom sabljom.
 • Istražite otvoreni svijet prepun mogućnosti – Otkrijte do tada najveći i najraznolikiji Assassin’s Creed svijet ikada stvoren. Od Kingstona u Nassau, istražite 50 jedinstvenih mjesta na kojem možete živjeti život pirata, uključujući: plijeniti podvodne olupine, atentirati Templare u gradovima, lovite rijetke životinje u neukroćenoj džungli, tražte blago u izgubljenim ruševinama, bijeg u skrivenim uvalama…
 • Postanite najzloglasniji Pirat na Karibima – Upravljajte vašim brodom, Jackdaw-om, te utjerajte strah u kosti svima koji ga vide. Pljačkajte i pustošite da bi nadogradili Jackdaw sa streljivom i opremom potrebnnom za borbu protiv neprijateljskih brodova. Poboljšanja broda su ključna za Edwardovo napredovanjem kroz igru. Napadnite i neprimjetno se ukrcajte na brodove, regrutirajte mornare da se pridruže vašoj posadi i krenite na epsku avanturu.
 • Iskusite surovu realnost stvarnost iza fantazije piratstva – Kročite među legendarnim imenima kao što su Crnobradi, Calico Jack i Benjamin Hornigold, te uspostavite Republiku bez zakona na Bahamima i proživite istinski eksplozivne događaja koji su definirali Zlatno doba piratstva.
 • Multiplayer iskustvo – Borite se protiv ili surađujte sa svojim prijateljima u nemilosrdnom i hvaljenom multiplayer iskustvu. Odaberite nekog od posebnih likova i borite se do smrti u egzotičnim mapama.

PlayStation ekskluzivan sadržaj:

Uživajte dodatnih 60 minuta igranja sa Aveline – ženski Assassin iz Assassin’s Creed: Liberation, te tri nove misije ekskluzivno na PlayStation 3 i PlayStation 4.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke