Akcija!

Far Cry Primal

Playstation 4


129,00 kn

Na stanju

SKU: FCP PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500,00 kn
 • Isporuka 24-48h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Nagrađivani Far Cry serijal koji je poharao tropske otoke i Himalaje, sada ulazi izvornu borbu za opstanak čovječanstva sa svojim inovativnim open-world sandbox gameplayom, dovodeći ogromne zvijeri, prekrasan okoliš, te nepredvidljive divlje susrete.
Dobro došli u kameno doba, vrijeme velike opasnosti i neograničene avanture, kada su gigantski mamuti i sabljozubi tigrovi vladali zemljom, a čovječanstvo je bilo na dnu hranidbenog lanca. Kao posljednji preživjeli vaše lovačke skupine, naučit ćete kreirati smrtonosni arsenal, odbiti žestoke predatore i nadmudriti neprijateljska plemena kako bi osvojili zemlju Orosa i postali alfa predator.

Vi ste lovac Takkar, živite u svijetu starom oko 12.000 godina, a vaše cijelo pleme je upravo stradalo u zasjedi tijekom lova. Takkar će se u prvom redu boriti sa surovom prirodom – opasnim divljim životinjama poput sabljozubog tigra i mamuta, koji nisu opasni dok ih ne dirate. To se naravno mijenja ako im bacite koplje među oči.
No kao i uvijek, pravu prijetnju predstavljati će ljudi, odnosno ostala plemena.
Ukoliko volite FPS, survival igre, te RPG/craftanje oružja, voljeti ćete i Primal. Posebno je interesantna mogućnost pripitomljavanja različitih divljih mačaka, poput sabljozubog tigra koji će biti vaše opako oružje.

Od plijena do predatora

 • Vi ćete igrati kao Takkar, iskusan lovac i posljednji preživjeli član svoje grupe. Imate jedan cilj: opstanak u svijetu u kojem ste vi plijen
 • Širite vaše pleme i brusiti svoje vještine kako bi vodili svoje ljude
 • Susresti ćete niz nezaboravnih likova koji vam mogu pomoći u borbi protiv opasnosti divljine
 • Sučite se s neprijateljskim plemenima, koji će učiniti sve da eliminiraju vas i vaše saveznike
 • Pobjedire predatore i ljude te postanite alfa predator

Ovo je Far Cry kamenog doba

 • Ovo nije kamenog doba, kao što to poznamo. To je kameno doba s nepoštovanjem i kaosom. To je Far Cry kameno doba.
 • Vrebajte neprijateljske ispostave i planirajte napade pomoću oružja i oruđa izrađenih od kostiju životinja koje ste ubili
 • Svladajte element vatre kako bi proširili svoje taktičke mogućnosti, zapaljujući svoje oružje ili ranjavajući predatore noću
 • Zadajte ubojiti udarac plijenu kojeg ste lovili preko ravnica. Ali pazi, njezin miris može privući grabežljivce spremne da se bore s vama za hranu
 • Bogato okruženje kamenog doba samo umnožava količinu smrtonosnog oružja, opasnih prijetnji i nevjerojatnih priča po kojima je Far Cry poznat

Svijet kojim vladaju gigantske zvijeri

 • Nakon zadnjeg ledenog doba, ledenjaci su za sobom ostavili zemlju u cvatu s prirodom i resursima, gdje su ljudi i životinje mogli podjednako napredovati – pod uvjetom da imaju ono što je potrebno kako bi dokazali svoju dominaciju
 • Otkrijte veličanstvenu i divlju zemlju Oros-a sa njegovim prekrasnim dolinama Redwood šuma i vlažnim močvarama gdje možete vidjeti Zemlju, prije nego što je čovjek položio pravo na nju.
 • Oros vrvi životom, od velikih stada jelena i zlobanim čoporima vukova do zaraćenih neprijateljskih plemena. Tu vlada megafauna poput sabljozubih tigrova i mamuta, divovskih životinja koje su dominirale Zemljom u kamenom dobu, te kojih su se bojali svaki drugo živo biće

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke