Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration

Playstation 4


99,00 kn (~13,16 €)

Dostupno odmah

SKU: RotTR PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration uključuje hvaljenu Rise of Tomb Raider igru, nominiranu sa više od 75 “Best of” nagrada, u kojoj Lara Croft postaje više od preživljača, dok kreće na svoju prvu samostalnu Tomb Raider ekspediciju na najudaljeniju regiju Sibira.
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration također uključuje posve novi “Blood Ties” single-player sadržaj, novi Co-Op Endurance mode, “Ultimate Survivor” težinu igranja za glavnu kampanju, 20 Year Celebration odjeću i pištolj, te 5 Classic Lara skinova. Također uključuje sve prethodno objavljene download sadržaje, uključujući: Baba Yaga: The Temple of the Witch, Endurance Mode, Cold Darkness Awakened, 12 odjevnih predmeta, 7 oružja i 35 expedition cards-a. S više od 50 sati igranja, ovo je najopsežnija verzija nagrađivanog iskustva.

Glavne značajke:

 • Hvaljena akcijska avantura – u Rise of the Tomb Raider Lara otkriva drevnu tajnu koja ju suočava s nemilosrdnom organizacijom poznatom kao Trinity. Dok se utrkuje da pronađe tajnu prije Trinity, put ju vodi do mita o Lost City of Kitezh. Lara zna da mora doći do Lost City-a i njegove skrivene tajne prije Trinity, kako se ona zapućuje za Sibir na svoju prvu Tomb Raider ekspediciju.
 • Nova “Blood Ties” single-player priča – U svjetlu očeve smrti, Larin ujak osporava njezino vlasništvo nad Croft Manor-om. Lara je odlučna vratiti svoju baštinu i dokazati da je zakoniti nasljednik, ali za to će se morati suočiti sa svojom prošlošću. Istražite Larin dom iz djetinjstva u sat vremena novog Story Mode gameplay-a, te otkrite obiteljsku tajnu koja će promijeniti njezin život zauvijek. Ovaj novi mode se može iskusiti u standardnom pogledu iz trećeg lica, te također može biti proživljen u Virtual Reality mode-u sa PlayStation VR.
 • Novi “Blood Ties” Nightmare – Larina najgora noćne mora oživljava, kako horde nemrtvih preplavljuju njezin dom iz djetinjstva. Pobjedite horde zombija kako bi postali ultimativni zombi ubojica, prije nego što vas noćna mora savlada! Natječite se s prijateljima i stvoriti izazove u zajednici, u savim novom Nightmare Mode-u.
 • Novi Co-Op Endurance Mode – vi i prijatelj mora izdržati, pretraživati i kreirati da bi preživjeli oštre elemente danju, te smrtonosne prijetnje od strane neprijatelja, kako čovjeka tako i životinja, noću. To je ultimativni test da vidite koliko dugo vi i vaši prijatelj možete preživjeti nemilosrdne krajolike. Vatra troši gorivo, hladnoća ubija nespremne, hrana obnavlja zdravlje, te sve mora biti uhvaćeno, prikupljeno ili kreirano. Započinjete bez ičega i morate pronaći sve. Radite zajedno i izazovite druge na svoj najdulji vremenski opstanak, te se borite za najbolji rezultat na Leaderboards.
 • Novi 20 Year Celebration sadržaj – Pet Classic Lara Croft skinova, kao i ponovno zamišljeno odijelo koji odaje počast Larinom putovanju na Antarktik u Tomb Raider III. Novi sadržaj uključuje i novu “Extreme Survivor” postavku težine u Rise of the Tomb Raider koja će ozbiljno ograničiti vaše točke za spremanje napretka, materijale za kreiranje predmeta, sredstva, streljivo i zdravlje – samo snalažljivi i sposobni mogu preživjeti ovu novu ekstremnu težinu igranja.
 • Uključuje sav DLC – uključuje sav sadržaj koji će proširiti vašu single-player kampanju, te će vam omogućiti da se natječete s prijateljima. Tri glavna sadržaja će vas izazvati da preživite ekstremne uvjete u Endurance modu, istražite novu grobnicu koji čuva drevni teror u Baba Yaga: The Temple of the Witch, te se borite sa valovima zaraženih grabežljivaca u Cold Darkness Awakened. Osim toga, nova odjeća, oružje i Expedition Cards će vam omogućiti prilagođavanje, proširenje te izazivanje vaših prijatelja u novim avanturama.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke