The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo Switch GTIN: 045496420055


62,90 

Dostupno odmah

SKU: TLoZ BotW NSW

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Zaboravite sve što znate o The Legend of Zelda igrama i zakoračite u svijet otkrića, istraživanja i avanture u The Legend of Zelda: Breath of the Wild, novoj igri hvaljenog serijala koja razbija granice.

Glavne značajke:

 • Više od 100 svetišta ispunjenih zagonetkama – Svetišta ispunjavaju krajolike, čekajući da budu otkrivena u bilo kojem redoslijedu vi želite. Tragajte za njima na razne načine, te riješiti razne zagonetke unutar njih. Izborite svoj put kroz zamke i uređaja unutar, kako bi zaradili posebne predmete i ostale nagrade koje će vam pomoći u vašoj avanturi.
 • Eksperimentirajte s fizikom stvarnog svijeta – Svijet je naseljen s neprijateljima svih oblika i veličina. Svaki od njih ima svoju metodu napada i naoružanje, tako da morate misliti brzo i razviti prave strategije da ih porazite. Fizika stvarnog svijeta znači da je na vama je da otkrijete najbolje načine za eliminiranje protivnika!
 • Putujte prekrasnim krajolicima – Uspinjite se do kula i planinskih vrhova u potrazi za novim destinacijama, a zatim postavite svoj vlastiti put do tamo i uronite u divljinu. Putem, boriti ćete se sa glomaznim neprijateljima, loviti divlje zvijeri i prikupljati sastojke za hranu i napitke koji će vam trebati da vas održe na vašem putovanju.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke