Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo Switch


54,90  (413,64 kn)

Dostupno odmah

SKU: MK8D Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Uz Nintendo Switch, fanovi mogu uživati u ultimativnoj verziji Mario Karta 8 bilo gdje, u bilo koje vrijeme, čak i sa do 8 prijatelja u lokalnom bežičnom multiplayeru.
Ovo ultimativno izdanje sadrži svih 16 DLC staza i svih 36 likova sa Wii U verzije, te nove likove koji se pridružuju već širokom popisu likova: Inkling Boy and Inkling Girl iz Splatoon-a, King Boo, Dry Bones i Bowser Jr.!
Sve vaše omiljene staze i likovi se vraćaju iz Wii U verzije, plus, Battle mod je obnovljen.

Glavne značajke:

 • Battle Mode – obnovljen i uključuje Balloon Battle i Bob-omb Blast, sa posve novim stazama kao što su Urchin Underpass i Battle Stadium, te već poznate staze poput (GCN) Luigi’s Mansion i (SNES) Battle Course 1
 • Nosite 2 predmeta – igrači sada mogu nositi dva predmeta u isto vrijeme, uključujući i nove predmete koji se vraćaju iz prethodnih Mario Kart igara kao što Boo, duh koji krade predmete, te Feather (pero)  koje vam daje visok skok u Battle mode.
 • Pametno upravljanje – igrači mogu čak odabrati da koriste novu Smart Steering značajku koja čini vožnju i ostanak na stazi lakim za početnike i djecu. Igrajte u TV mode-u do 1080p.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.