Assassin’s Creed The Ezio Collection

Playstation 4


149,00 kn (~19,80 €)

Dostupno odmah

SKU: AC EC PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Stvorite povijest kao legendarni Master Assassin, Ezio Auditore da Firenze, u Assassin’s Creed: The Ezio Collection, koja uključuje kritički priznate kampanje za jednog igrača, kao i DLC sadržaje za jednog igrača iz Assassin’s Creed® II, Assassin’s Creed® Brotherhood i Assassin’s Creed® Revelations s poboljšanom grafikom za PS4 i Xbox One.
Proživite Eziov život i naučite načine djelovanja Assassina, i pomozite Eziu naći osvetu koju traži zbog izdaje svoje obitelji. Putujte kroz renesansnu Italiju iz 15. stoljeća, uključujući glavni grad, Rim, te u konačnici i Carigrad 16. stoljeća.

 • Assassin’s Creed II – Eziova saga započinje sa borbom i istraživanjem kroz otvoreni svijet talijanske renesanse u doba umjetnosti, bogatstva i zavjera ubojstava.
 • Assassin’s Creed Brotherhood – Otputujte u najveći talijanski grad – Rim. Centar moći, pohlepe i korupcije, gdje Ezio preuzima vodstvo cijelog Bratstva Assassina.
 • Assassin’s Creed Revelations – Dva Assassina, jedna sudbina. Zaputite se na Eziovu konačnu avanturu, dok korača stopama svog velikog mentora Altaira – na putovanje otkrića i spoznaje u Carigradu, srcu Otomanskog carstva 16. stoljeća.

Proživite Eziovu kompletnu životnu priču
Igrajte kao Ezio, najslavniji i kultni Assassin u Assassin’s Creed serijalu. Pridružite mu se na životnom putu od mladića do najlegendarnijeg vođe bratstva Assassina. Slijedite ga u njegovoj završnoj potrazi za otkrivanjem i otkrivenjem, kroz sve single-player kampanje i single-player DLC sadržaje koje sadrži Assassin’s Creed: The Ezio Collection.

Poboljšano za nove generacije konzola
Iskusite ova tri klasika s većim hardverskim mogućnostima i procesnom snagom, oživljavajući priče s poboljšanom grafikom i tehnikama naknadne obrade.

Uzbudljiva sadržaj igara i dodatni filmovi
Saznajte više o Ezio-vom životu s kompletnim Assassin Creed Lineage® i Assassin Creed Embers™ kratkim filmovima.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke