Dark Souls Trilogy

Playstation 4


39,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: DST PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Po prvi put, posjedujte sve tri kritički priznate igre Dark Souls i sav pripadajući DLC sadržaj u jednoj kolekciji od 3 diska.Uđite u epski mračni maštoviti svemir pogođen padom i prokletstvom. Istražite zamršene svjetske dizajne i duboko ukorijenjene nauke. Svaka igra kroz iznenađenja s novim izazovima i otkrićima. Igrajte se sa stotinama jedinstvenih kombinacija mogućnosti naoružanja, oklopa, magije i zanata kako biste stvorili vlastiti stil igre i igrački doživljaj.

Uključuje Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades, sav DLC sadržaj za sve 3 igre i sve originalne zvučne zapise.

Glavne značajke:
Dark Souls Remastered – Tada je bila vatra. Ponovno doživite žanrovsku igru ​​koja je sve započela. Povratak na Lordran u grafički obnovljenoj igri u visokoj razlučivosti u 60 sličica u sekundi, s jednim igračem ili online multiplayeru na dedicated serverima. Uključuje Artorias of the Abyss DLC.
Dark Souls II: Scholar of the First Sin – pripremite se za ponovnu smrt. Drugi dio serije uključuje bazni Dark Souls II plus sva tri DLC-a: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King, and Crown of the Ivory King.
Dark Souls III: The Fire Fades – Dark Souls III je posljednje putovanje u nizu na kojem se igrači bore kroz intenzivnu solo borbu ili se mogu ujediniti u co-op ili PvP multiplayeru. Uključuje nagrađivanu igru ​​i oba DLC poglavlja: Ashes of Ariandel and The Ringed City.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 39,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke