Akcija!

Mario vs. Donkey Kong

Nintendo Switch GTIN: 045496511524


46,99 

Dostupno odmah

SKU: MARIOvsKONG-NSW-CD
Promotivna ponuda traje do: 2.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Igračke su se vratile u grad

Staro rivalstvo koje se zahuktalo na Game Boy Advanceu ponovno se rasplamsava u Mario vs. Donkey Kong na Nintendo Switchu. S potpuno novom grafikom, riješite sve vrste zagonetki i testirajte svoju platformersku pamet dok pokušavate vratiti ukradene Mini-Mariose.

Vratite Mini-Mario iz Donkey Konga!

Donkey Kong želio je novu igračku Mini-Mario, ali sve su rasprodane. Pa je provalio u tvornicu u kojoj se proizvode i ukrao dosta! Na Mariju je da juri za Donkey Kongom i vrati igračke.

Testirajte svoju inteligenciju kroz platformerske zagonetke

Marija čekaju pozornice pune zagonetki. Napredujte kroz svaku fazu koristeći ključ da otvorite zaključana vrata koja sadrže Mini-Mario. Pomno proučite svoje okruženje, upotrijebite svoju pamet kako biste otkrili najbolju rutu i oslobodite svoje vještine platformiranja kako biste svladali prepreke i povratili svaku ukradenu igračku.

Ovu igru mogu igrati dvoje!

Dajte kontroler drugom igraču kako bi vam pomogao kroz suradnju. Angažiranje pomoći prijatelja ili člana obitelji moglo bi baciti malo svjetla na nove rute kroz škakljive razine!

 

Mario vs. Donkey Kong™ 2

 

Mario vs. Donkey Kong™ 5

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 49,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke